23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Modulbyggeri - sammen finder vi den løsning du har brug for!

Modulbyggeri i dag - er andet end et dårligt isoleret træskur. Det er blevet til elegante byggeklodser. Det er en god og hurtig løsning på et akut, midlertidigt eller permanent pladsproblem.

Står du som virksomhed akut og mangler plads til dine medarbejdere eller til din produktion?

Modulbyggeri skaber nogle gode rammer med et godt indeklima i den midlertidige eller permanente genhusning for dine medarbejdere eller produktion. Det sikre produktivitet og effektivitet og ikke mindst økonomisk gevinst til glæde for dig og din virksomhed.

Fordele ved modulbyggeri.

Byggeriet er tørt ved levering, så der er ingen problemer med fugt. Desuden er byggeprocessen optimeret og dermed er leveringstiden kort og præcis.

Den traditionelle opfattelse af træpavilloner som kedelig byggeform står for fald. Der bliver brudt med vanetænkning, både med arkitektur og indretning.

I dag produceres modulbyggeri med de samme indvendige tekniske muligheder og indeklima, som byggeri af beton- og mursten. Løsningen er funktionel, moderne og miljøvenlig i en meget høj kvalitet. Der bygges med akustisk regulerende overflader, der giver et indeklima og arbejdsmiljø som permanente bygninger.

ABC Pavilloner producerer moduler i CO₂ neutrale materialer.

Vi sætter sikkerhed, kvalitet og miljø i fokus. De sidste år har vi arbejdet med recycling. "Vi arbejder hele tiden på vores valg af materialer, arbejdsgange og processer. Det giver dig som kunde; en garanti for, at vores moduler er bygget med omtanke".

ABC Pavilloner A/S
Fundervej 44
7442 Engesvang
Ikast-Brande Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21637076

Send til en kollega

0.094