23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FAKRO satser på trapper

FAKRO er en af Europas største producenter af lofttrapper og relaterede produkter.

STIGENDE INTERESSE

FAKRO Danmark har oplevet en stigende interesse for lofttrapper og skunklemme på det danske marked og det er endda før virksomheden for alvor er begyndt at investere tid og kræfter på området.

"FAKRO er en meget stor producent af lofttrapper i alle priskategorier og typer og man har et overordnet ønske fra ledelsen om at afsætte langt flere til private og erhvervskunder, også her i Danmark," pointerer Morten Nielsen, FAKRO Danmark.

GODT SUPPLEMENT

"Vi ser trapper og bl.a. skunklemme som et godt supplement til ovenlysvinduerne som klart er vores største fokus. Man oplever dog ofte, at de to produktområder kan kombineres i f.eks. projekter eller hos typehusproducenter," fortæller Morten Nielsen. "De sælges både via forhandlernes e-Shops og ad de traditionelle kanaler, men online er kraftigt stigende i byggebranchen og det gælder også for trapper" fortæller han.

STORT PRODUKTPROGRAM

Produktprogrammet er meget bredt og dybt og dækker over 20 kategorier med tilsammen mere end 100 størrelser. Leveringstiden er tilmed en faktor og FAKRO har valgt at lagerføre de mest gængse modeller og størrelser på lagret i Herning. Øvrige produkter kommer fra centrallagret i Polen med få dages leveringstid. Samtlige lofttrapper og lemme produceres i Polen.

"Leveringstider på ned til én dag er kommet for at blive og vi kan nu tilbyde dette for en række topsælgere indenfor ovenlys og trapper," slår Morten Nielsen fast. "Ved at lade forhandlerne bestemme hvad de ønsker på lager - både egne lagre og på vores - kan vi være med til at sikre en ekstrem lav levertingstid for de foretrukne produkter."

FAKRO markedsfører i Danmark to mærker indenfor lofttrapper. FAKRO dækker trapper til ca. 1.000 kr. og helt op til 10.000 kr. i udsalg hvor OptiStep primært er trapper i prisklassen omkring de 500-1.000 kr. i udsalg. Man har ønsket at vinde markedsandele i et presset marked gennem høj kvalitet, stort program, hurtig levering samt værdi for pengene.

fakro.dk

FAKRO Danmark A/S
Bredgade 45
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35031294

Kontaktperson

MN
Morten Nielsen
Adm. direktør
+45 70252531 morten.nielsen@fakro.dk

Send til en kollega

0.047