23948sdkhjf
Del siden
Annonce

VELFAC leverer vinduer til nyt boligbyggeri på Teglholmen

Som et led i byudviklingen i hovedstadsområdet er VELFAC blevet valgt som leverandør af vinduer og døre til 200 lejligheder på Teglholmen i København. WR Entreprise A/S står bag byggeriet.

En vandnær og samtidig central beliggenhed skaber en unik og moderne boligbebyggelse, der sammen med en eksisterende renoveret bygning former en ny havne-karré og omslutter et indre by-landskab.

Energioptimerede vinduer giver mere dagslys
De i alt 200 boliger varierer i størrelse og sammensætning, fordelt på 2 seks-etagers boligblokke med et varieret og samtidig homogent udtryk på facaden. Nogle af boligerne har havneudsigt til den ene side og sol det meste af dagen, og dette skaber et godt fundament for valget af VELFAC vinduer.

VELFAC skal levere vinduer og døre til de 200 lejligheder, hvor valget er faldet på den energioptimerede VELFAC 200 ENERGY serie med 3-lags rude. Vinduesserien har et elegant design, er velegnet til nybyg og beboerne vil opleve et øget lysindfald på grund af de slanke profiler, der er karakteristiske for VELFAC vinduer.

En behagelig og professionel proces
Ifølge Christian Brevadt, der er bygningskonstruktør hos Juul Frost Arkitekter i København har samarbejdet med VELFAC været godt, professionelt og konstruktivt.

”Det har været nemt at få besvaret tekniske spørgsmål, så projekteringsfasen er forløbet uden de store problemer”, siger Christian Brevadt og fortsætter:

”Der har været en afslappet tone gennem hele forløbet, som har gjort processen behagelig.
WR Entreprise introducerede valget af vinduestype til projektet, som vi glædeligt tog imod og indarbejdede i projektet. Selve typen er vi glade for, da den blandt andet har samme profiludtryk uanset om det er et fast eller gående vinduesparti”.

Opbygningen af første etape er allerede påbegyndt og vil efter planen stå færdigt i slutningen af 2015. WR Entreprise A/S er totalentreprenør og Juul Frost Arkitekter er rådgiver på projektet.

VELFAC
Bygholm Søpark 23
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21147583

Send til en kollega

0.063