23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FAKRO viser projekterne frem

FAKRO har samlet nogle af de projekter man har arbejdet med i det seneste års tid for at inspirere arkitekter og andet godtfolk i byggebranchen.

"Med FAKRO Inspiration har vi en brochure, der viser hvilke alsidige projekter vi har deltaget i siden opstarten i 2013. Dette er kun begyndelsen og vi vil udvikle materialet løbende," siger Jon Tougaard, adm. direktør i FAKROs danske datterselskab.

FAKRO mener, at arkitekter, ingeniører, rådgivere og bygherrer ikke kun ønsker at kigge på alle mulige og umulige projekter fra hele verden. "De ønsker at se hvad der sker i Esbjerg, Århus og København - ikke kun i New York eller London. Vi synes også, at det er langt mere relevant for FAKRO Danmark at vise danske projekter til de professionelle, som vi er meget stolte af at være en del af," fortæller Jon Tougaard videre.

FAKRO har indgået et tæt samarbejde med den danske fotograf Søren Juhl, som står bag billederne. På sigt vil man lægge endnu mere inspirationsmateriale ind på hjemmesiden så der vil være rig mulighed for interesserede i at se hvad FAKRO rent faktisk kan.

FAKRO Inspiration kan findes på www.fakro.dk og alle interesserede kan få materialet tilsendt ved at kontakte FAKRO på tlf. 70 25 25 31.

FAKRO Danmark A/S
Bredgade 45
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35031294

Kontaktperson

MN
Morten Nielsen
Adm. direktør
+45 70252531 morten.nielsen@fakro.dk

Send til en kollega

0.047