23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HSHansen facaderenoverer Danmarks dyreste hjørne

Adressen er Strøget i København og det er lige ved Storkespringvandet. Her ligger Illum og det er denne facade der skal have en eksklusiv renovering.

HSHansen har vundet facaderenoveringen og understreger hermed igen, at de er den foretrukne samarbejdspartner når det gælder facade- og lukningsentrepriser.

Der er mange regler og restriktioner når der renoveres i indre by. HSHansen anvender til dette byggeri systemet Hansen UnitAl, der har klare fordele når der skal bygges på et sted som ved eksempelvis Storkespringvandet, som er et af Danmarks mest befærdede områder. Udover at konceptet både er økonomisk og af bedste kvalitet, har systemet en klar fordel i forhold til de traditionelle byggemetoder når pladsen er trang og der er høje krav til kort byggetid.

”UnitAl er selvstændige rammer der er hurtige at montere. Konceptet er unikt til bygningsrenovering på steder hvor det er svært at komme frem – som på Strøget i København. Vores elementer er præ-fabrikerede og leveres til dette projekt med færdig klimaskærm, i form af stenbeklædning fra fabrik. Det betyder at byggetiden reduceres markant og at bygningen lukkes meget hurtigt, hvilket er en økonomisk gevinst for bygherren og de forretningsdrivende i Illum. Til en sag som denne er konceptet genialt at benytte. Vi laver et ”kirurgisk indgreb” og byggetiden reduceres med op til 60% i forhold til traditionelt pladsopbyggede systemer” udtaler Jesper Madsen, salg – og marketingschef hos HSHansen a/s.

Projekteringen er i fuld gang og selve montagen starter til maj. Facaderne er færdige juni 2015.

”Jeg har i en årrække arbejdet sammen med HSHansen. Deres udsøgte kvalitet og det udsædvanelige høje niveau de leverer på er sjældent. Derfor valgte vi dem til at renovere Illums facade. Sagens geometriske omfang er af en karakter som kun få leverandører kan løse til fuld tilfredshed. At der hertil også kommer en hurtigere byggetid er naturligvis en vigtig faktor når vi taler den overordnede økonomi” udtaler Søren L. Daugaard, Tetris A/S.

Modulopbyggede facader må ikke sammenlignes med betonbyggeri fra 1970´erne. Til sammenligning med facadeentreprisen på Illum, har HSHansen også renoveret det præmierede byggeri Åboulevarden 11 i Århus. Den smukke æstetiske facade som både indeholder specielle krav til sikkerhed og lydreduktion syner af alt andet end præfabrikation. De præ-fabrikerede facadeelementer har, udover fabriksmonteret integreret solafskærmning, fået monteret naturstensflader som giver byggeriet et unikt og autentisk, udtryk der falder ind i omgivelserne. Læs mere her: http://www.hshansen.dk/dk/referencer/?id=100

”Vi er stolte over at skal levere facader til bygningsrenoveringen af Illum. Det viser igen at UnitAl er fleksibelt og rentabelt - også til komplekse byggerier hvor vejen er svært fremkommelig. Det er et unikt koncept der vinder indpas hos flere og flere bygherrer” udtaler Hans Bering, Key Account Manager hos HSHansen a/s, som har været med i processen fra den spæde idé. Herved tilsikredes det i samarbejde med arkitekten og bygherren at opfylde bygherrens krav til tid, kvalitet og æstetik.

Med denne sag viser HSHansen igen, at de uden tvivl er den stærkeste lukningsentreprenør til mangeartede projekter.

HSHansen a/s er en del af HansenGroup som designer, fremstiller og monterer aluminiumsfacader, curtainwalling, boltede glaskonstruktioner samt kommercielle vindues- og dørsystemer. HansenGroup er grundlagt i 1909 og repræsenteret i 6 lande. Med en omsætning på 750 mio. og 650 medarbejdere er HSHansen i dag Nordeuropas førende uafhængige facadeentreprenør. Læs mere på hshansen.dk

Pressekontakt: Salg- og marketingschef Jesper Madsen tlf. 3070 1034 eller mail jema@hsh.dk
Billede tekst: HSHansen vinder facaderenovering af Illum på Strøget i København

HSHansen a/s
Randersvej 2B, 2.
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73492114

Send til en kollega

0.046