23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt broautoværn fra Dansk Autoværn allerede monteret på en lang række broer i Danmark

Dansk Autoværn lancerede i maj måned et helt nyt broautoværn under navnet: ”DAV H2/W2”. Broautoværnet opfylder nye EU krav, er crash testet og CE certificeret og indtager nu i stigende omfang de danske veje og broer.

Fordel ved renoveringsopgaver
Broautoværnet erstatter det tidligere meget anvendte S100 broautoværn. DAV H2/W2 kan som noget helt unikt anvendes ved renoveringsopgaver på broer, hvor der er anvendt S100 broautoværn. Det skyldes, at konstruktionen er opbygget med samme septerafstand og med brug af samme boltedimensioner. Det giver en økonomisk fordel og sikrer en hurtig montage, der understøtter en høj trafiksikkerhed.

Leverancer
DAV H2/W2 er bl.a. leveret til: Vedligeholdelsesudbud Bygværker 2013 VD både 50-0-003.00 og 60-077.00, 2 nye flexbroer ved Give, Holbæk Motorvejen ved Vallensbækgrenen, Nykøbingvej over Skjolds løb/Avdebo Pumpekanal og Tuse Lågevej/Nykøbingvej ved Kalve Å, og der er en lang række i ordrebogen.

Optimal arbejdsbredde
Arbejdsbredden er minimeret, så broautoværnet kan klassificeres med arbejdsbredden W2. Samtidig sikrer et nyt deformationsbeslag at ASI-værdien kan klassificeres til ASI B, uden det påvirker styrkeniveauet. Broautoværnet sikrer et meget kontrolleret forløb efter en eventuel påkørsel, og dermed er der mindre risiko for skade på fører, passagerer og andre trafikanter.

Ekstra sikkerhed med DAV H4b/W2
Dansk Autoværn lancerede i samme familie i foråret også broautoværnet DAV H4b/W2.
DAV H4b/W2 har samme udtryk, som DAV H2/W2, men har ekstra sikkerhed indbygget. Det er crash testet med en 900 kg personbil og 38 tons lastbil og anvendes til konstruktioner, hvor der er øget krav til sikkerheden. Det kan være på broer over jernbanelegemer eller broer, hvor et gennembrud af broautoværnet ved påkørsel vil være særlig kritisk for miljøet, føreren eller for andre trafikanter.

DAV NORDIC A/S
Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34991014

Send til en kollega

0.046