23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Strib-Middelfart Entreprenørforretning A/S har valgt endnu en Kubota minigraver

Endnu en 3,5 tons minigraver fra Kubota

Strib-Middelfart Entreprenørforretning A/S i daglig tale SME, har tilføjet endnu en Kubota til maskinparken. I længere tid har opgaverne ligget til en 3,5 tons størrelse, hvilket der tidligere har været i firmaet. Igen faldt valget på Løweners Kubota KX101-3α3 minigraver i opdateret version og nyeste design.

Et familiefirma med historie
SME A/S blev grundlagt i 1918 af Niels Alfred Kampmann Kristiansen (NK). I 1939 gjorde 2. generation sit indtog, idet hans søn Børge Kampmann Kristiansen (BK) som 13-årig kom i murerlære. I årene derefter blev murerforretningen tillagt et støberi, hvor der blev produceret rør, fliser, brøndringe, mursten og tagsten.

Efter sin fars død i 1943, overtog BK i 1948 firmaet, som murermester. Støberiet producerede fortsat fliser, brøndrør og mursten, mens kloakrør blev hjemkøbt fra et støberi i Middelfart, som i 1956 blev opkøbt. BK slog sig siden hen på byggemodning. Jord blev opkøbt, og i samarbejde med svogerens tømrerfirma, blev der bygget ca. 10 parcelhuse om året indtil svogerens død, hvorefter det primært blev til udstykning.

Da primo 80’erne blev ramt af stagnation i byggeriet, solgte BK det sidst opkøbte jord, og skiftede fokus til anlægsopgaver.

Det endelige generationsskifte
I 1995 blev BKs datter, Ninna Lindskov, ansat i bogholderiet. To år efter ansættes svigersønnen Otto Lindskov, og kloakrenovering bliver en større del af firmaets aktiviteter. Samme år omdannes SME til aktieselskab, med henblik på et lettere generationsskifte, og i 2000 køber Ninna Lindskov SME A/S af sin far.

Siden 2000 er der investeret meget i driftsmateriel og der er købt en industrigrund i Middelfart, hvor der er hovedsæde i dag. I 2005 var SME med, da der blev etableret vandforsyning mellem Fyn og Jylland under bæltet.

Den nye Kubota minigraver passer ind
Ud over hydraulisk skifte og skovlsæt, er Kubota KX101-3α3 standard udstyret med elektronisk startspærre, luksuskabine, et veltrimmet hydrauliksystem, som gør det let at kontrollere grave- og afretningsopgaver. Standard proportionalstyring for fjernudtag, Maskinens størrelse er velegnet til mellemstore grave- og anlægsopgaver, men også til steder, hvor pladsen er trang.

Den rummelige plads i kabinen giver rigtige gode arbejdsbetingelser og samspillet i hydraulikken, gør at maskinen gør som man forventer, afslutter Ninna og Otto Lindskov.

Kubota minigravere forhandles af V. Løwener A/S – se mere på www.loewener.dk

For mere information kontakt Steen-Ove Teisner på mobil nr. 40 643 015 eller sot@loewener.dk


Løwener A/S
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21582387

Send til en kollega

0.047