23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sustainovation seminar om affald som ressource

Troldtekt er sammen med Aalborg Portland og Sustainovation vært for arrangementet, som afholdes den 12. november hos Aalborg Portland.

Kom og hør Gxn, Dakofa og Cradle People om muligheder og udfordringer ved affald som ressource i byggeriet. Deltagelse er gratis, og alle er velkomne, men der er begrænsede pladser.

Læs mere om Sustainovation her: www.sustainovation.dk

Program
13.00-13.45 RUNDVISNING PÅ AALBORG PORTLAND
Stig om bord på turbusserne, kom med ind på fabrikken og se genanvendelsesanlægget i produktionen. Ved ankomst, henvend dig i receptionen og du bliver henvist til busserne.

13.45-14.00 REGISTRERING
Seminaret afholdes i lokale D8. Henvend dig i receptionen for registrering.

14-00-14.45 AALBORG PORTLAND OG TROLDTEKT – SYNERGI I BÆREDYGTIG AFFALDSHÅNDTERING
Peer Leth fra Troldtekt A/S og Poul Arne Kloster fra Aalborg Portland A/S vil fortælle om deres individuelle bæredygtige materialestrategi og samarbejdet omkring fælles affaldsstrategi.

14.45-15.15 RECYCLING, UPCYCLING OG DOWNCYCLING
Tina Sig Olesen fra Cradle People, som gennem flere år har arbejdet med principperne for affald som en ressource, vil indføre os i de tre begreber og deres forskelligheder i praksis.

15.15-15.30 PAUSE
Kaffe og netværk

15.30-16.00 UDFORDRINGER MED GENANVENDELSE AF AFFALD
Ole Morten Pedersen fra Dakofa vil præsentere de udfordringer han ser i forhold til genanvendelse af affald, herunder EU-kommisionens nye genanvendelsesmål.

16.00-16.30 CIRKULÆR ØKONOMI I ARKITEKTENS ARBEJDE
Lasse Lind fra 3Xn er arkitekt og medforfatter på bogen ”cradle to cradle i det byggede miljø”. Han vil fortælle om sit arbejde med materialer i arkitekturen hos 3Xn.

Tilmelding kan ske på netværkets hjemmeside www.sustainovation.dk eller via http://bit.ly/1neat9M . - senest d. 5. november 2014. Alle er velkomne og deltagelse er gratis. Tilmelding efter ”først til mølle” princippet, da der er begrænset mulighed for deltagelse (max. 80 pers.)
Ved tilmelding tilmeldes du automatisk erhvervsnetværket SUSTAINOVATION, så vi fremover kan holde dig orienteret om vores arrangementer. Medlemsskabet er gratis. Ønsker du ikke at være medlem kan dette meddeles til dmm@ucnact2learn.dk.

SUSTAINOVATION – erhvervsnetværk for bæredygtigt byggeri er et åbent tværfagligt dansk erhvervsnetværk med fodfæste i byggebranchen. Fokus i netværket er bæredygtig udvikling rettet mod fremtidens bæredygtige byggeri og dermed en sikring af god kvalitet i byggeriet i mange år fremover.

For yderligere info:
Arkitektfirmaet Hovaldt | Dorte Hovaldt dorte@hovaldt.com
UCN act2learn TEKNOLOGI | Dorte Marie Frilund Grøn dmm@ucnact2learn.dk og Tine Steen Larsen tsl@ucnact2learn.dk

Troldtekt A/S
Sletvej 2 A
8310 Tranbjerg J
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK45810011

Send til en kollega

0.064