23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny hjemmeside sikrer dig bæredygtige isoleringsløsninger

En ny, innovativ portal skal gøre det nemt at finde materialer til bæredygtigt byggeri.

På portalen, lanceret af isoleringsleverandøren CBI Danmark, kan du blandt andet finde håndværkere, der leverer bæredygtige isoleringsløsninger nær dig – enkelt og hurtigt.

Hjemmesiden som lanceres 22. oktober kl. 17 har et særlig fokus på simplicitet og brugervenlighed, fordi den skal fungere som en kunde- og håndværkerportal for bæredygtige løsninger til de mange renoverings- eller byggeriprojekter, som vil blive sat i søen her i slutningen af 2014.

Gennem den brugervenlige platform vil såvel boligejeren og boligforeningen, der ønsker at benytte sig af håndværkerfradraget inden det er for sent, som bygherren og entreprenøren blandt andet kunne få enkelt og hurtig adgang til isolatører i netop deres nærområdet via en praktisk Google-baseret kortfunktion.

En portal for bæredygtigt løsninger
Men hjemmesiden er meget mere end det! For hovedmålet er i det hele taget at skabe optimale vilkår for brugerne at vælge bæredygtige isoleringsløsninger og services, hvorfor hjemmesiden ikke kun hjælper besøgende til at kunne finde isolatører, men også informerer om CBI Danmarks services:
”Hos CBI Danmark ønsker vi at levere totalløsninger i samarbejde med vores partnere. Denne nye platform giver os unikke muligheder for bedre at formidle vores unikke isoleringsydelser”, fortæller Henrik Clausen,
Bestyrelsesformand hos CBI Danmark.

En genvej til at navigere i tilbudsjunglen
Hjemmesiden er udviklet som et led i CBI Danmark’s +Partner-koncept, der er en værdibaseret alliance som forpligter såvel isoleringsproducenten (ISOCELL) leverandøren (CBI Danmark) som isolatøren til at levere bæredygtige løsninger til alle typer efterisolerings- eller nyisoleringsprojekter.

Denne eksklusive webportal gør det gør det nemt at navigere i junglen af tilbud, og tilbyder en enkelt tilbudsindsamlingsproces hvor isolatøren via en praktisk prisberegner funktion på hjemmesiden, hurtigt kan fremsende sit tilbud på en bæredygtig løsning til kundens computer, smartphone eller tablet.
”Vi vil gerne gøre det nemt og enkelt at finde de bedste og mest bæredygtige løsninger, og det synes vi, er lykkedes meget godt med vores nye webportal”, slutter Webansvarlig hos CBI Danmark Lykke Thomsen.

Nviro A/S
Bredgade 52
7480 Vildbjerg
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30712846
P nummer: 1013444575

Send til en kollega

0.047