23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Cembrit lancerer startprofil til nem montering af HardiePlank® brædder på klink

Cembrit lancerer nu et start/-ventilationsprofil til HardiePlank® brædder, der skal gøre montering af klinkbeklædning nemmere og sikre et ensartet udtryk på hele facaden.

Den rette vinkel på klinkbeklædning er vigtig for et tilfredsstillende slutresultat. Derfor lancerer Cembrit, Danmarks største leverandør af byggematerialer i fibercement, et kombineret start/- og ventilationsprofil til HardiePlank® facader, der sikrer en flot finish. Profilet er samtidig tids- og materialebesparende.

Cembrit start/-ventilationsprofil anvendes ved bygningens sokkel, hvor montagen af klinkbeklædningen starter. Dermed sikres ventilation samt en korrekt vinkel af det nederste bræt i forhold til facadens øvrige planker, hvilket efterlader facaden med et flot og ensartet udtryk. Profilet lukker også af for mus og diverse insekter såsom hvepse og edderkopper.

Med profilet klares monteringen nemmere, hurtigere og uden unødvendig brug af brædder, da man modsat tidligere slipper for at skulle skære strimler af brædderne og placere dem bag beklædningen for at opnå den rette vinkel.
Profilet leveres i dimensioner, der er tilpasset den bagvedliggende afstandsliste.

Swisspearl Danmark A/S
Gasværksvej 24, 1. sal
9000 Aalborg
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK58711713

Send til en kollega

0.038