23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FAKRO med nye produkter på messe

Messedeltagelse har vist sig at være en effektiv måde at møde eksisterende og nye kunder for FAKRO i Danmark på.

"FAKRO markedsfører allerede en lang række energieffektive og innovative produkter til det danske byggeri og vi ser det derfor som helt naturligt, at vi deltager i Forum til oktober," siger Jon Tougaard, direktør i FAKRO Danmark.

"Vi kommer til at vise nogle enestående produkter, der udfylder flere huller i efterspørgslen indenfor ovenlys hvor vores største konkurrenter endnu ikke er repræsenteret. Det drejer sig bl.a. andet om vippevinduer med rotationsaksen placeret et stykke over midten på karmen - det innovative proSky - samt den topmoderne løsning til flade tagkonstruktioner, F-typen," fortsætter Jon Tougaard.

Dertil vil FAKRO vise ovenlysvinduer med tre-lags og fire-lags superlavenergiruder som bl.a. passer til passivt byggeri. Den vigtige U-værdi er helt nede på 0,58 W/m2K på modellen med fire-lags ruden (U8).

Salgschef Christian Nygaard pointerer ligeledes, at FAKRO vil vise det eneste buede ovenlysvindue på markedet. "Vi havde det buede vindue med på Byggeri '14 og der var stor interesse for det," fortsætter Nygaard.

FAKRO Danmark deltager i Building Green 2014 i Forum i København på stand 7 i dagene 29.-30. oktober 2014 og indbyder alle interesserede i at se et stærkt alternativ på markedet for ovenlys.

FAKRO Danmark A/S
Bredgade 45
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35031294

Kontaktperson

MN
Morten Nielsen
Adm. direktør
+45 70252531 morten.nielsen@fakro.dk

Send til en kollega

0.047