23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Slyngstøbt stål til hydraulik-cylinderhuse

Høje krav til tæthed, koncentricitet og korrosionsbestandighed.

Strenometers søsterselskab, Strenov Produkter ApS, er agenter for Kuhn Special Steel, som er en førende producent af slyngstøbt stål. Kuhn Special Steel har stor succes med cylinderhuse til hydrauliske systemer der anvendes i miljøer med skrappe krav.

Slyngstøbningsteknologien anvendes i dag bl.a. inden for skibe, fødevarer, kemisk industri og offshorebranchen, uanset om det er standardlegeringer som rustfrit, syrefast, Duplex, Super Duplex eller en speciallegering.

Med denne særlige støbeproces opnås ekstremt gode mekaniske egenskaber samt et meget homogent og rent materiale, der skyldes den høje rotationshastighed på op til 120 x G-kraft. Dertil kommer at der opnås en høj koncentricitet, som er vigtig for bl.a. cylinderhuse til hydraulik.

Kuhn Special Steel slyngstøber og færdigbearbejder cylinderhuse med høje krav til tolerancer. Vi tilbyder mange forskellige typer af stållegeringer, herunder også specielle kundetilpassede legeringer udviklet i samarbejde med vores metallurger.

Cylinderhuse kan slyngstøbes i en ydre diameter på op til 1.500 mm og efter helt kundespecifikke mål. Der er kort leveringstid, også ved mindre mængder.

Kombinationen af gode mekaniske egenskaber, høj koncentricitet og at Kuhn kan slyngstøbe såvel store som små serier, gør det til et interessant alternativ til fremstilling af cylinderhuse til hydrauliske systemer.

Kuhns produkter serviceres i Danmark af Strenov Produkter.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717

Send til en kollega

0.047