23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ultrahurtig glansmåler til rimelig pris

Unik kvalitetsglansmåler med farvedisplay, ekstremt høj målehastighed, stor hukommelse og Android-/iOS-kompatibilitet

Strenometer er glade for at præsentere den nye glansmåler fra Elcometer Ltd. Det er tydeligt at producenten har screenet markedet for uhensigtsmæssige designs og manglende egenskaber og adresseret disse i dette nye brugervenlige og alsidige apparat. Glansmåler model 480 har stor funktionalitet, stor hukommelse og ikke mindst ekstremt høj målehastighed og lang batterilevetid; og så er den yderst konkurrencedygtig både hvad angår pris og kvalitet.

Glansmåler model 480 kan i basisindstilling bruges som et simpelt måleapparat der blot viser det aktuelle glanstal. Afhængigt af modellen har den derudover en række unikke funktioner som fx flere forskellige målemetoder, bl.a. ”scanning” og ”automatisk gentagelse”; automatisk kalibrering med RFID-teknologi; linjediagrammer; mulighed for gennemsyn af måleserier; scanningssøjle; roterbar skærm og strømforsyning via såvel batterier som USB. Måledata kan via USB eller Bluetooth® overføres til en PC eller til en mobil Android- eller iOS-enhed.

Model 480 er en lille, robust, ergonomisk designet glansmåler der findes i en basis- og en topmodel. Sidstnævnte fås med enten 1 (60°), 2 (20°/60°) eller 3 (20°/60°/85°) målevinkler og mulighed for, udover glans, at måle haze og %refleksionsfaktor. Model 480 T har desuden en stor hukommelse med plads til 40.000 målinger i 2.500 alfanumeriske serier samt 40 på forhånd definerede grænsesæt som indeholder acceptable toleranceniveauer og gør det muligt at sammenligne målinger med på forhånd bestemte værdier eller godkendte prøver (standarder).

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717

Kontaktperson

KG
Kim Graessler
kg@strenometer.dk

Send til en kollega

0.047