23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Altiflex interimsaflukning er blevet 20-25 % billigere på montering og demontering

Altiflex er midt i en spændende overgangstid, hvor vi går over til en ny virksomhedsstrategi og ny udlejningsstruktur.

Altiflex har med sine justerbare vinduer og døre i aluminium og polycarbonat, i mange år vist vejen inden for effektiv og energibesparende midlertidig aflukning på byggepladsen. Altiflex systemet yder beskyttelse mod vind og vejr, er godkendt som sikkerhedsrækværk og giver samtidig et lavere energiforbrug samt et bedre arbejdsmiljø.


Ny strategi
Med den nye struktur vil udlejning blive varetaget af eksterne udlejningspartnere, og montering / demontering vil blive varetaget af certificerede montørkorps.
For at give vores kunder - entreprenører og bygherrer - den bedste interimsaflukning, har vi uddannet og certificeret et montørkorps, som er specialister i Altiflex systemet. Montørkorpset består af selvstændige tømrervirksomheder, der er uddannet i Altiflex systemets løsninger og fordele. Montering og demontering kan også udføres af entreprenørens egne medarbejdere som er uddannet af Altiflex.

Med uddannelsen af montørkorpset har vi mulighed for at komme tættere på vores partnere og kunder og dermed få værdifulde input til, hvordan vi yder den bedste service.


Billigere montering og demontering
Montørkorpset bidrager desuden til en øget effektivisering af montering og demontering, da de selvstændige montører arbejder direkte med kunden. Altiflex skæres således ud af montering og demonteringsprocessen, hvilket vil give minimum 20-25 % lavere pris på montering og demontering.
Alle montører er nøje udvalgte og kvalitetsgodkendte af Altiflex, og vi sætter en stor ære i at levere et stærkt og bæredygtigt produkt – det enkle og sikre valg – som gør en mærkbar forskel i byggeprocessen.

Kontakt Salgschef Dick P. Peters for yderligere information.

Altiflex ApS
Nordholmen 10-12
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27620434

Send til en kollega

0.047