23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Systemair leverer til Panum Instituttets nye Mærsk-tårn

På Panum Instituttet – En del af Københavns Sundhedsvidenskabelige Fakultet – er man i gang med opførelsen af det nye 15-etagers Mærsk forskertårn.

Tårnet bliver samlingspunkt for instituttets forsknings- og undervisningsmiljø, og skal være med til at tiltrække de bedste forskere og studerende i verden til byen.

Til dette projekt har Systemair modtaget en stor ordre på 31 stk. Danvent DV ventilationsaggregater (str. DV100, DV150 og DV190’ere). Tilsammen vil de behandle en luftmængde på ca. 500.000 m3/h.

I udvælgelsesfasen blev der stillet høje krav til aggregaternes energiforbrug, da hele byggeriet skal overholde Energirammen 2015. Når Mærsk Bygningen til den tid er færdigbygget, vil tårnet huse Danmarks mest energirigtige laboratorier.

Masterplanen er udført af arkitektfirmaet C.F Møller og blev hædret med en førstepræmie ved en international arkitektkonkurrence i 2010.

Det er et samarbejde med staten og en stor donation fra A.P. Møller Fonden, som har muliggjort byggeriet af det nye vartegn for sundhedsvidenskab. Bygherre er Københavns Universitet og Bygningsstyrelsen.

(Illustration: C.F Møller)

Systemair A/S
Ved Milepælen 7
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK82378014

Send til en kollega

0.051