23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FAKRO ser store muligheder

Interessen for ovenlys-løsninger til flade tage har taget FAKRO Danmark med storm og man forventer at efterspørgslen vil øges i fremtiden.

"Vi var godt klar over, at vi stod med et supergodt produkt til det danske marked da vi så den innovative, flade løsning på fabrikken tilbage i sommeren '13," fortæller Jon Tougaard, adm. dir. for FAKRO Danmark.

Modellen han henviser til er FAKROs F-type, som kombinerer ovenlyskuplens muligheder med lys gennem et fladt tag samtidig med, at U-værdien er meget lav. Men hvor den traditionelle kuppel er mere funktionel end egentlig køn, så har F-typen et design, som får de fleste kunder til at se muligheder.

"Selvom F-typen er rigtig flot og kan det samme som C-typen (den traditionelle kuppel, red.), så har vi valgt at markedsføre begge typer i Danmark, som er blevet et stort marked for løsninger til flade tage," siger Jon Tougaard. "Vi planlægger meget mere fokus på dette område da potentialet ligger dér," fortsætter han.

"Systemet med løsninger i alle mulige størrelser er rigtig og vi kan høre på kunderne, at de vælger F-typen fordi den er meget fleksibel, kan sænkes dybt i taget, er let for håndværkerne at montere (og løfte) og smuk for slutbrugeren at kigge på fra haven eller indkørslen. Hvor moduler ofte kommer til kort bl.a. fordi de har nogle størrelsesbegrænsninger, så kan vi stort set producere F-typen som kunden ønsker," slutter Jon Tougaard.

F-Typen kan produceres indenfor spændet 60 x 60 og op til 120 x 220 - med fast karm eller som elektrisk åbne-lukke-funktion, også kaldet Z-Wave. Det gør den meget fleksibel i forhold til kundens behov og prisen er overraskende lav.

En F-type 60 x 60 med fast karm kan fås for 6.999 kr. inkl. moms og fastgørelsesliste og en 100 x 100 med elektrisk åbne-lukke-funktion kan fås for 13.499 kr. inkl. moms.

FAKRO yder 10 års garanti på C- og F-typerne.

FAKRO Danmark A/S
Bredgade 45
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35031294

Kontaktperson

MN
Morten Nielsen
Adm. direktør
+45 70252531 morten.nielsen@fakro.dk

Send til en kollega

0.047