23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FAKRO ude med nyt spændende vindue

Byggeri '14 viste, at der er stor interesse for buede ovenlysvinduer i bl.a. historiske bygninger og FAKRO har lyttet til kunderne.

Arkitekter og byplanlæggere

"Vi talte med mange arkitekter og andre eksperter indenfor design og arkitektur under Byggeri '14 og det var tydeligt, at netop fredede bygninger i de mange købstæder vil have den største interesse for dette vippevindue," siger Jon Tougaard, FAKRO Danmark.

Og han fortsætter: "I dag benytter mange ovenlys i boligen, der slet ikke er egnet til beboede rum og det betyder kondens, der render ned ad væggene med risiko for dårligt indeklima. Jeg har ved selvsyn set nogle ret skræmmende løsninger, hvor man grundlæggende har installeret et støbejernstype vindue med meget ringe U-værdi i et opvarmet værelse, køkken og badeværelse."

Buet ovenlys på markedet

FAKRO valgte efter den positive modtagelse på messen i 2014 at introducere det nye ovenlysvindue i vippefunktion med buet topkarm, som giver et flot design samtidig med at kvalitet og parametre er de velkendte. Vinduerne til det danske marked leveres i hvid polyuretanlak. Den buede form fremkommer gennem en unik og gennemprøvet proces.

Det buede vindue kombinerer designet på de velkendte støbejernsvinduer med kvaliteten i et traditionelt ovenlysvindue så kunden får både høj brugbarhed, flot design i den gamle stil og et samlet flot resultat.

Priser og størrelser

"Vi introducerer de buede vinduer til priser fra 5.990 kr. inkl. moms i hvid polyuretanlak i størrelsen 55 x 87 cm og vi producerer dem i hele seks størrelser så alle behov er opfyldt. Vi forventer dog, at den mest sælgende størrelse bliver 78 x 130 cm," forklarer Jon Tougaard.

FAKRO FTU/B 55 x 87 CM BUET VIPPEVINDUE HVID POLYURETANLAK fra 5.990 kr.

FAKRO Danmark A/S
Bredgade 45
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35031294

Kontaktperson

MN
Morten Nielsen
Adm. direktør
+45 70252531 morten.nielsen@fakro.dk

Send til en kollega

0.046