23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BASE Erhverv as bygger for Aarsleff koncernen

Entreprenørvirksomheden BASE Erhverv as, Horsens, skal for Aarsleff A/S opføre en ny servicebygning med værksted og administration i Hasselager ved Århus i totalentreprise.

Projektet er netop vundet i en totalentreprise-konkurrence sammen med Arkitektfirmaet Frost Larsen A/S, Skanderborg og Arne Elkjær Rådgivende Ingeniører A/S, Århus. Det første spadestik bliver taget primo august, og servicebygningen skal afleveres ”nøglefærdigt” til Aarsleff A/S den 1. april 2015.

Servicebygningen omfatter dels værksted, dels administration. Byggepladsen er beliggende i Hasselager, hvor Aarsleff A/S har sine rør-, funderings- og smedeaktiviteter samt oplagsplads. Den bærende tagkonstruktion er i stålgitter-bjælker, og i værkstedsdelen monteres portalkran. Projektet opføres i betonelementer, mens facaden på administrationsdelen beklædes med Cembrit plader.

Aarsleff A/S er en førende dansk entreprenørkoncern, der har gjort det til sit speciale at udtænke, planlægge og gennemføre store projekter inden for infrastruktur, klimatilpasning, miljø, energi med videre – fra projektering til aflevering. Med udgangspunkt i en stærk position i Danmark løser koncernen projekter i det meste af verden.

BASE Erhverv as blev etableret i foråret 2003, og hovedformålet er at udføre erhvervsbyggeri i hoved- og totalentreprise. BASE Erhverv as etablerede den 1. marts 2011 selskabet BASE Erhverv Øst as, der fra sit domicil i Roskilde skal varetage aktiviteterne øst for Storebælt. BASE Erhverv as er søsterselskab til Dansk Boligbyg a/s, der har afdelinger i Horsens, Hobro, Odense og Roskilde.

BASE Erhverv A/S
Erhvervsbyvej 11, 2.
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10126711
P nummer: 1009660379

Send til en kollega

0.063