23948sdkhjf
Del siden
Annonce

JORTON Region Nord har fejret 1 år uden arbejdsulykker

Tirsdag den 20. maj 2014 blev en helt særlig mærkedag for JORTON Region Nord, der kunne fejre et helt år uden arbejdsulykker med fravær.

De senere år har entreprenørvirksomheden JORTON flyttet sig markant. Såvel ledelse som medarbejdere har sat fokus på arbejdsmiljø og taget ansvar - ikke kun for sig selv, men også for andres sikkerhed - i kampen for at opretholde 0 arbejdsulykker hver dag året rundt.

- De mange arbejdsdage uden ulykker er resultatet af et målrettet arbejde med at sikre arbejdsforholdene for alle på JORTONs byggepladser, siger afdelingschef i JORTON Region Nord Allan Harbo.

For at sikre et vedvarende fokus på arbejdssikkerheden i det daglige, har JORTON blandt andet arbejdet aktivt og systematisk med registrering af såkaldte tæt-på-ulykker. En tæt-på-ulykke er en potentiel farlig situation, der dog ikke forårsager personskade med fravær. Er man opmærksom på tæt-på-ulykkerne og tager ved lære af disse, kan man nå at ændre arbejdspraksis før der sker en ulykke med personskade.

- At vi hver dag har fokus på at undgå ulykker, øger medarbejdernes trivsel og tryghed. Nogle af JORTONs indsatser i 2014 er blandt andet at forbedre den overordnede synlighed og kommunikation fra ledelsen til den enkelte medarbejder og styrke instruktionen på den enkelte arbejdsplads. Vi vil hver dag sende medarbejderne hjem til familien i god behold, udtaler JORTONs administrerende direktør John Funch og påpeger, at den positive tendens med 0 arbejdsulykker blandt andet tildeles medarbejdernes vilje og indsats samt den overordnede målrettede indsats.

JORTON A/S udfører med mere end 80 års erfaring alle former for byggeopgaver indenfor renovering og nybyg - fra den mindste serviceopgave til det komplekse bygningsværk samt alle anlægsopgaver indenfor broer.

For yderligere oplysninger kontakt venligst adm. direktør John Funch på tlf. 24 86 05 03 eller e-mail jof@jorton.dk

JORTON A/S
Robert Fultons Vej 16
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26207207
P nummer: 1003031930

Send til en kollega

0.047