23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt autoværn med lydafskærmning og høj sikkerhed

Give Elementer har i samarbejde med Rebloc og Systemafspærring udviklet nye autoværn med lydafskærmning, som forhindrer selv tunge køretøjer i at bryde igennem i tilfælde af ulykke.

En ny solid og mere sikker betonafskærmning er blevet lanceret på det danske marked. Afskærmningerne er blevet udsat for reelle kollisionsforsøg i overensstemmelse med den Europæiske Standard EN1317. Det fleksible system betyder, at risikoen for at køretøjet bryder igennem barrieren er kraftigt reduceret og dermed øges sikkerheden for passagerer i lettere og tunge køretøjer i tilfælde af påkørsel.
Systemets reducerede elementbredder er en stor sikkerhedsfordel, da de gør det muligt at indbygge autoværnselementerne selv på meget smalle vejstrækninger. Elementerne er smalle, lette og længere og udgør derfor en betydelig besparelse i materiale og vægt. Montage og logistik bliver som følge heraf meget hurtigere og systemerne har ydermere meget lave krav til vedligeholdelse og servicering. Hvis reparation, vedligeholdelse eller ændringer skal udføres, kan enkelte elementer ganske enkelt blive løftet ud af den uafbrudte kæde og derefter indsættes igen.

Give Elementer
Hjortsvangen 19
7323 Give
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11572707

Kontaktperson

FE
Finn Eskildsen
fhe@elementer.dk

Send til en kollega

0.078