23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SMD-printklemme til små LED-lyskilder

Kun 2,7 mm høj: Med de nye, særdeles kompakte printklemmer i serie 2059 udbygger WAGO sin SMD-familie.

De kompakte printklemmer i serie 2059 udmærker sig ved en beskeden indbygningshøjde, små rastemål og en høj nominel driftsspænding. Serien er dermed velegnet til især små LED-lyskilder i f.eks. spotlights, downlights eller gadebelysning. De mindste WAGO-klemmer er med deres indbygningshøjde på kun 2,7 mm særdeles flade, men tager alligevel imod entrådede ledere med tværsnit fra 0,14 til 0,34 mm² og har et rastemål på 3 mm. Printklemmerne er forberedt til nominelle strømme på 3 A og spændinger op til 160 V.

Konstruktive fordele ved WAGO-klemmerne
På grund af den lille indbygningshøjde mindskes pladsbehovet i tilslutningen af ledninger. Den lille komponenthøjde og den lyse farve på klemmerne giver en reduceret skyggevirkning i LED-applikationer.

• Klemmerne leveres i 1-, 2- og 3-polede udgaver. De kan monteres side om side uden reduktion af poltallet. Til højere poltal har man derfor ikke brug for yderligere klemmevarianter. Det øger fleksibiliteten og reducerer omkostningerne.

• Håndteringen er særdeles enkel, da de entrådede ledere kan monteres ved hjælp af push in-teknologi og frigøres let med et betjeningsværktøj.

• Push wire-tilslutninger sikrer en vedligeholdsfri tilslutning af en høj kvalitet.

Mangfoldighed i SMD-familie
"Ud over de mindste klemmer i serie 2059 dækker WAGO hele spektret op til tværsnit på 1,5 mm² med serie 2060 og 2061", fortæller Jens Brandhorst, produktchef for Electrical Interconnections hos WAGO Kontakttechnik.

Klemmerne i serie 2060 og 2061 har indbyggede betjeningstryk, hvormed også fleksible ledere meget let kan tilsluttes og demonteres. SMD-printklemmerne i serie 2060 er en universel løsning til tilslutning på rene overflademonterede print. Med en indbygningshøjde på 4,5 mm og et ledertværsnit på mellem 0,2 og 0,75 mm² giver disse klemmer den bredeste anvendelse på mindst mulig plads. SMD-printklemmerne i serie 2061 er forberedt til ledertværsnit på mellem 0,5 og 1,5 mm² og egner sig såvel til industrielle formål som til direkte forsyning af LED-lyskilder. Alle SMD-printklemmer leveres i tape and reel-pakninger, der kan indgå direkte i automatisk SMT-montering.

Produkter i onlinekatalog fra maj 2014

Kontakt WAGO Danmark for yderligere information: tlf.: 44 35 77 77, e-mail: info.dk@wago.com, homepage: http://www.wago.dk

WAGO Denmark A/S
Lejrvej 17
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36442522

Send til en kollega

0.031