23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Pakker for kundernes skyld

Fakro Danmark valgte tidligt efter opstarten at introducere Alt-i-Én Pakker for at gøre købsprocessen for forhandlere og slutbrugere meget nemmere.

Alt-i-Én Pakker

Erfaringen fra andre brancher har længe vist, at det er behæftet med store fordele for kunderne når producenterne udvikler og markedsfører sine produkter som pakkeløsninger.

"Det behøver ikke at være så komplekst at være slutbruger og for den sags skyld forhandler," siger Jon Tougaard, direktør for Fakro i Danmark. "Når man er i markedet for at købe - eller genkøbe - ovenlysvinduer til sit hus eller sommerhus, så skal det være let og ligetil. For det er nemlig ikke noget man typisk køber mere end hvert 20. år - og ofte sjældnere."

Lige fra start

Fakro begyndte med Alt-i-Én Pakkerne for de bedst sælgende størrelser og typer af Fakro ovenlysvinduer kort tid efter opstarten i foråret 2013. Det blev hurtigt populært både blandt forhandlerne (primært online-segmentet) og hos de slutbrugere, der hurtigt kunne få et overblik over det de skal bruge og alt sammen til en skarp pris.

Markedets korteste leveringstid

"Vi ser store fordele i pakkerne via online-salget i alle led og det betyder, at vi kan sætte nogle priser sammen, som gør det sjovere at være vindueskunde," fortæller Jon Tougaard.

"Vi har bevidst valgt at køre pakkerne gennem online-salget, dvs. partnere som Bygma Online, Bygmax og Net2trælasten. De har tilmed nogle krav om levering indenfor 1-2 dage og det kan vi klare med dette set up når der bestilles indenfor deadline. Det betyder, at vi kan komme ned og have markedets korteste leveringstid på under 2 døgn," afslutter Tougaard.

Fakro Danmark forventer i de kommende år, at salget af pakker via online platformene vil stige og man arbejder løbende på at få flere forhandlere ind under systemet samt at få udviklet de eksisterende pakker og deres indhold.


www.bygmax.dk
www.bygmaonline.dk
www.net2traelast.dk

FAKRO Danmark A/S
Bredgade 45
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35031294

Kontaktperson

MN
Morten Nielsen
Adm. direktør
+45 70252531 morten.nielsen@fakro.dk

Send til en kollega

0.112