23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BREAKING! Automatisk trækprøveapparat

Tager hånd om de udfordringer der er ved manuelle alternativer

Strenometers nye automatiske vedhæftningstester model 510 fra Elcometer Ltd. er et ultrafleksibelt og brugervenligt instrument der tager hånd om flere af de udfordringer vi kender fra de alternative manuelle løsninger.

Blandt de mange fordele kan nævnes:

Eliminerer EGA (ensidigt gentaget arbejde):
Tester du eksempelvis på prøveplader, slipper du for de manuelle arbejdsgange der ligger i den manuelle kraftopbygning og efterfølgende kraftudligning. Når man foretager gentagne træk op til 20+ MPa, kan det være en stor fysisk belastning for ryg og skuldre.

Pålidelige testresultater:
Da testen kører automatisk, er resultatet ikke brugerafhængigt; testen kan altså udføres med stor pålidelighed af ”hvem som helst” efter en kort introduktion.

Kontrolleret trækhastighed:
Udvalgte normer, fx ISO4246 og EN1542, foreskriver at trækket skal udføres ved en jævn hastighed som ikke må oversige eksempelvis 1 MPa/s for ISO4246 og 0,05 ± 0,01 MPa/s for EN1542. Denne trækhastighed indstilles i instrumentet som derefter selv styrer forløbet.

Træk til brud eller grænseværdi:
510’eren kan trække til brud (inden for den maksimale skala) eller til en brugerspecificeret grænseværdi. Den stopper automatisk ved den valgte værdi.

Øget skala:
Fuld skala for eksempelvis 20 Ømm dollyer er 25MPa. 510’eren stopper automatisk ved denne styrke, så man ikke kommer til at trække udstyret over grænsen og dermed beskadige det.

Fuldautomatisk – kan styres fra software eller instrumentets menu:
Der er ingen manuelle arbejdsgange forbundet med selve trækket. Model 510 kan efter opsætning foretage trækket, lave trykudligning og gemme dataene i enten softwaren eller instrumentets hukommelse.

Mobil – brug den i marken eller på laboratoriet:
510’eren måler kun 260 x 100 x 66mm, og leveres i en kuffert med 2 sæt genopladelige batterier og en ekstern batterioplader. Bruges den i marken, kan data gemmes i instrumentets hukommelse; og da hele processen kan styres fra instrumentet, er der ikke behov for en PC.

Stor fleksibilitet:
Udstyret kan anvendes med 10; 14,2; 20 og 50 Ømm dollyer for en maksimal skala på 100 MPa (10 Ømm dolly) og i overensstemmelse med internationale standarder til såvel metal og beton.

Kompatibel med Android™ og iOS:
Data kan via Bluetooth® overføres til ElcoMaster™ 2.0’s mobilsoftwarepakker.

Velkendt menustruktur og software:
Model 510 leveres i 2 versioner med forskellige styrings- og dataopsamlingsmuligheder samt softwaren ElcoMaster™ 2.0.


Har du erfaring med andre af Elcometers nyere instrumenter som fx lagtykkelsesmåler 456C, klimamåler 319³, ruhedsmåler 224C eller måske den helt nye salttester 130, vil du genkende den enkle og intuitive menustruktur samt softwaren ElcoMaster™ 2.0.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717

Kontaktperson

KG
Kim Graessler
kg@strenometer.dk

Send til en kollega

0.094