23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kvalitetsfacader med designfrihed

Lanceringen af to nye facadesystemer hæver standarderne for design, montering og kvalitet. Det er nu mere simpelt end nogensinde at opnå forskellige æstetiske udtryk og bevare de energibesparende og brandsikre fordele ved ROCKWOOL facadeisolering.

Den 1. april lancerede ROCKWOOL to nye facadesystemer, der kombinerer design, æstetik og kvalitetsisolering. REDArt indeholder alle komponenter til en pudset facadeløsning, og gør det muligt at opnå et individuelt æstetisk udtryk samtidig med at bibeholde alle de gode egenskaber ved ROCKWOOL stenuld. Flere farver og strukturer giver større designfrihed, mens en nem montering og hurtig levering betyder tidsbesparelser og økonomiske fordele.

Med købet af den tyske puds- og malingsproducent HECK kan ROCKWOOL A/S nu tilbyde HECK WALL SYSTEMS, der kombinerer ROCKWOOL Facadeisolering med mineralske pudsprodukter. De pudsede facadesystemer går ikke på kompromis med kvaliteten, men tilbyder derimod kunden en energibesparende facadeløsning der modstår vind og vejr.

Ventilerede facader
Lanceringen af REDAir LINK, der er en del af det ventilerede facadesystem REDAir FLEX, giver mulighed for en optimal og nem montageløsning af vinduer og døre. Hvad enten det drejer sig om renovering eller nybyggeri, er det nemt at designe det arkitektoniske udtryk af bygningens facade.
Komponenterne til systemet er samlet i en pakke og reducerer tidsforbruget på byggepladsen, mens en nem montering mindsker risikoen for fejl og mangler i byggeriet. For kunden betyder det en designrigtig og vandafvisende klimaskærm, der lever op til både nutidige og fremtidige energikrav. Det unikke ved REDAir LINK er den fleksible montering, der passer på de fleste bagvægskonstruktioner. Systemet er specielt udviklet sammen med REDAir FLEX.

Udvidet serviceniveau
For at gøre det endnu nemmere for alle parter, leveres facadeisoleringen på tre dage mod forhenværende syv dage. Mod et gebyr kan der vælges en ekspreslevering på fire timer. På REDAir LINK og REDAir FLEX produkter er leveringstiden 24 timer i hele landet.
ROCKWOOL har gjort det nemt at få glæde af facadesystemerne. Du finder tegnings- og beskrivelsesværktøjer på http://www.rockwool.dk/ samt beregningsværktøjer til dig som entreprenør.
http://www.rockwool.dk/produkter/redair+...
http://www.rockwool.dk/produkter/redart+...
http://download.rockwool.dk/media/338784...
http://download.rockwool.dk/media/338861...

ROCKWOOL Danmark A/S
Hovedgaden 501
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42391719

Send til en kollega

0.047