23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kronborg Sikring Monterer Røggardin i H&M, RO’s Torv Roskilde

Kronborg Sikring oplever en stigende interesse for brand- og røggardiner. Det seneste projekt er montering af røggardiner i H&M i det unikke shoppingcenter, RO’s Torv.

Brand- og røggardiner giver høj sikkerhed i tilfælde af røg og brand, og de kan med fordel bruges til sikring af store områder. Det giver bedst mulige flugtveje og ikke mindst optimal adgang for redningsarbejdere. Integrationen af brand- og røggardiner kræver ekstrem lidt plads, og de integreres dermed perfekt i alle slags bygninger. De giver en optimal og yderst fleksibel brandsikring, og de fås i længder helt op til 15 meter. Brand- og røggardiner kan i aller højeste grad være med til at redde liv, og netop derfor vinder de også stadig større betydning i byggeindustrien.

Montering i H&M RO's Torv
Se billeder fra montering af røggardin i H&M, RO’s Torv - længere til højre. RO’s Torv shoppingcenter i Roskilde er opført med fokus på design, kunst og arkitektur, og er dermed det perfekte bevis på, at røggardiner kan integreres perfekt alle steder. Brand- og røggardiner fra Kronborg Sikring findes i en bred vifte af designs og klassifikationer, der gør dem mulige at tilpasse ethvert projekt. Brand- og røggardiner kan integreres 100 %, så de ikke er synlige, før der bliver brug for dem. I tilfælde af røg og brand, kører de helt automatisk ned ved signal fra brandalarmeringsanlægget.

Husk brandsikring – det redder liv.

Tekniske Specifikationer
Kronborg Sikring D60 Røggardin er udført i glasfiberdug, og røggardinet udløses via indbygget 230V motor. Inddækningskasse på 190 x 200 mm udført i pulverlakeret stål, Ral 9010.

Røggardinet opfylder kravene til røgafskærmningsdirektiverne 89/106/EEC og 93/68/EEC. Røggardinet er afprøvet og opfylder standarden EN 12101.

Kontakt os før det er for sent
Når du får brug for brandsikring, kontakt Kronborg Sikring på tlf. 7022 7044, eller e-mail info@kronborg-sikring.dk .

Kronborg Sikring
Marøgelhøj 7
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19510093

Send til en kollega

0.063