23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FAKRO: Flot resultat!

FAKRO Danmark har nu gjort status over deltagelsen på Byggeri '14 og er kommet til den konklusion, at det var hver en krone værd.

Flot modtagelse
"Vi kan næsten ikke få armene ned over den modtagelse vi fik på messen blandt de besøgende," fortæller Jon Tougaard, administrerende direktør for det danske datterselskab.

"Fra vi kom og til vi sluttede sidst på eftermiddagen, havde vi mere end rigeligt at se til. Den største udfordring var at sikre, at vi kom til at tale med så mange interesserede kundeemner, indkøbere m.fl., som vi kunne. Det lykkedes ikke helt for os da vi blot var tre mand på standen." Jon Tougaard lægger heller ikke skjul på, at man vil have en større bemanding næste gang.

Første messe - ikke sidste
FAKRO var med på Byggerimessen i Fredericia for første gang nogensinde, men næppe for sidste gang. Ud af de godt 27.000 besøgende under de fire dage messen varede, vurderer man at mindst 2/3 af dem kom forbi eller igennem FAKROs messestand.

"Den eksponering man får ved at være med på messen er ganske uden sammenligning - økonomien taget i betragtning. Specielt for en ny udfordrer som FAKRO, der bevidst har valgt at konkurrere mod vinduesgiganten Velux, oplever vi, at rigtig mange er lettede over, at der endelig kommer mere konkurrence på markedet for ovenlys," siger Jon Tougaard.

"Vi skal op og have mindst 10-15% af det danske ovenlysmarked i løbet af nogle år og det kræver ganske enkelt, at vi strækker os det længere for kunderne. Men det kræver også, at kunderne prøver vores produkter af og derved finder ud af, at FAKRO sagtens kan være med på det danske marked," slutter Tougaard.

4 for 3
Under messen inviterede FAKRO håndværkerne til at skifte vanetænkningen ud med nye muligheder indenfor ovenlys og kampagnen kører året ud. Mere info på tlf. 70 25 25 31.

FAKRO Danmark A/S
Bredgade 45
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35031294

Kontaktperson

MN
Morten Nielsen
Adm. direktør
+45 70252531 morten.nielsen@fakro.dk

Send til en kollega

0.064