23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spørgeskema: Kender du spændende økologiske/bæredygtige byggerier i Danmark?

Vil du hjælpe med at fremme økologisk/bæredygtigt byggeri? Så opfordrer vi dig til at deltage i nedenstående spørgeskema og komme med dine anbefalinger. Det tager kun 5 minutter.

Et samarbejde bestående af Teknologisk Institut, Bygherreforeningen, AplusB, Tæt Hus, KommunikationsKompagniet og Det Økologiske Råd udfører en opgave for Miljøstyrelsen, som skal understøtte udvalgets ønsker om at fremme det økologiske/bæredygtige byggeri. Projektgruppen planlægger forskellige formidlingsinitiativer som studieture, faktaark mv. og har brug for din hjælp til at finde de rigtige byggerier.

Kender du byggerier, der kunne være relevante for projektgruppen at videreformidle, så opfordrer vi dig til at deltage i nedenstående spørgeskema og komme med dine anbefalinger. Det tager kun 5 minutter.

Gruppen er interesseret i byggerier, der i stor grad (og altså ikke alene ved energioptimering) viser en helhedsorienteret indsats for at fremme økologisk/bæredygtigt byggeri og byggematerialer/produkter, som tilsvarende fremmer økologi og bæredygtighed.

Link til spørgeskema

Læs mere om projektets undersøgelse her (Undersøgelsen lukker den 2. april 2014).

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116

Kontaktperson

CVL
Christine Vodsgaard Larsen
Faglig leder
+45 72 20 21 49 chla@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.032