23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Elementbroer mellem ø-marina og fastlandet

Betonelement-foreningen skriver: Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik A/S kan nu levere slapt armerede elementer til specialbroer.

Sejlerfolket vil frem over strømme til og fra Limfjordens bedste ø-havn - som Handbjerg Marina mellem Vinderup og Struer kalder sig selv - via to betonelementbroer, når turen går mellem fastlandet og den nyanlagte kunstige ø med havne plads til 400 lystbåde.
Leverancen kommer fra Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik A/S (TCT), som med ordren fik debut på markedet for betonelementer til broer.
Elementerne er kantbjælker med et tværsnit på 767*800 mm og midterbjælker med et tværsnit på 600x1000 mm. De største elementer har en længde på 18 meter og vejer cirka 22 ton.
Salgsleder Pelle B. Jensen fortæller, at ordren med førte en "hasteudvidelse" af TCT's certificering til også at omfatte broelementer. Derfor er virksomheden nu klar til at levere broelementer til markedet.
"Vores broelementer er slapt armerede, så vi går ikke efter markedet for motorvejsbroer. Derimod har vi nu en god løsning til mindre specialbroer for fx. cyklister og fodgængere" Siger Pelle B. Jensen.
Ud over de ny broelementer leverer TCT vægelementer, Betonspalter og special-elementer til udførelse af stald- og industribyggeri - samt afløbssystemer, belægningssten, blokke og færdigbeton.

Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik A/S
Stevnsvej 17
7700 Thisted
Thisted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40749314

Kontaktperson

Pelle B. Jensen
Salgsleder og sælger
pbj@tct.dk

Send til en kollega

0.048