23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Effektiv energiudnyttelse – fører konceptet et skridt videre

SENNEBOGEN introducerede denne verdensnyhed på BAUMA 2013 messen.

En materialehåndteringsmaskine af denne type har siden arbejdet med losning af skibe i den tyrkiske havn Aksa. En dobbeltgevinst for ejeren af maskinen – takket være materialehåndteringsmaskinens innovative miljøvenlige hybridsystem samt den effektive elektriske fremdrift, har firmaet minimeret driftsomkostningerne.

Til arbejdet er den nye SENNEBOGEN 875 E udstyret med en 7 m³ dobbelt bulkgrab som kan flytte cirka 600 t i timen, og med kun 30 sekunder per cyklus, viste maskinen sig allerede efter et par dages drift at være særdeles effektiv. Denne SENNEBOGEN 875 E blev designet ud fra kundens ønsker og tilpasset til arbejdsforholdene i havnen. Materialehåndteringsmaskinen blev opbygget med en larvebåndsundervogn med en frihøjde på 5.0 m og en sporbredde på 5.8 m. Til hverdag losser maskinen de fartøjer som ankommer til havnen med tonsvis af kul til det nærliggende kraftværk. Et transportbånd bringer kullet ned langs kajen. For at lette arbejdet over transportbåndssystemet, inklusive lossetragten, faldt valget på en larvebåndsundervogn. Denne gør det muligt at arbejde både over og udover hele kajens længde, og deler krøjevinklen i to, eftersom det er muligt at losse kul direkte nedenunder maskinen og ind i tragten – en nem og tidsbesparende arbejdsproces.

Innovativt – elektrisk fremdrift og energi-rigtigt hybrid genvindingssystem

SENNEBOGEN 875 E-serien er udstyret med en kraftfuld 355 kW elektrisk motor med en mobil strømforsyning via en sidemonteret kabeltromle. Besparelsen på omkostninger til drift og vedligeholdelse er op til 50% sammenlignet med en traditionel dieselmotor og opnås gennem den moderne elektriske fremdrift. Hertil kommer at der er længere mellem serviceintervallerne ( ud fra det faktum at der ikke anvendes brændstof ) samt en længere levetid på reservedelene.

Det store overblik med den hævbare Mastercab krankabine

Kranførerne hos det tyrkiske firma er begejstret for Mastercab krankabinen. Denne har en arbejdsradius på hele 9.0 m og giver dermed kranføreren et uhindret udsyn over både skibets lastrum, lossetragten – ja, hele arbejdsområdet. Krankabinen er udstyret med panoramvinduer hele vejen rundt og ruden i gulvet er fremstillet af skudsikkert glas. Dette sammen med et antal kameraer monteret på maskinen giver det fulde overblik.

UN Mobilkraner A/S
Ternevej 4
8641 Sorring
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24209245

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062