23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny Alfix puds i høj kurs

Alfix DuraPuds 800 SR - en helt ny facadepuds på basis af silikoneharpiks - får stor opmærksomhed på BYGGERI' 14 messen.

På Alfix standen D-6320 viser Alfix mureren Tommy Lund, hvordan man let og hurtigt kan påføre og afslutte en pudset facade med den nye indfarvede puds. Alt foregår i én arbejdsgang, så håndværkeren skal ikke vente på at pudsen tørrer, før han kan afslutte arbejdet. DuraPuds 800 SR er indfarvet og anvendes som slutpuds - den skal ikke males efterfølgende.

Produktet er en højkvalitetspuds, som er særligt modstandsdygtig over for alger og snavs. Samtidig er pudsen diffusionsåben, hvilket er helt afgørende for en langtidsholdbar facadeløsning.

Alfix DuraPuds 800 SR leveres i hvid men kan farvetones af Alfix i henhold til NCS systemet - således kan forhandlerne og håndværkerne vælge mellem en lang række flotte facadefarver. Det nye produkt får følgeskab af en ny silikoneharpiksmaling, Alfix DuraDec 8000 SR i hvid, som også fremvises på BYGGERI´ 14. Malingen har samme overbevisende egenskaber som pudsen, og den kan også farvetones af Alfix.

Begge produkter må anvendes såvel udendørs som indendørs.

Mød os på messen fredag d. 28.2 frem til kl. 17.

Alfix A/S
H.C. Ørsteds Vej 13
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76443815

Kontaktperson

ABT
Anders Bertelsen Toft
Marketing projektleder
abt@alfix.dk

Send til en kollega

0.046