23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Russervindue fint "indrammet" på Byggeri ´14

Bisgaard Industri A/S har leveret færdige ClipOn Innercore lysninger til Kastrup A/S' nominerede Russervindue på Byggeri ´14 i Fredericia.

Det glæder os rigtig meget at se det flotte resultat KASTRUP A/S er kommet frem med i forbindelse med deres spændende Russervindue på Byggeri ´14. Til nævnte vindue har Bisgaard Industri leveret de færdige og velkendte ClipOn Innercore Lysninger.

ClipOn Innercore er en generel benævnelse på vore præfabrikerede Lysninger, hvor der især bør være fokus på den tid håndværkeren sparer ved montering. Samt naturligvis fordelen ved især renoveringsprojekter hvor beboerne helst hurtigst muligt skal tilbage i deres lejligheder igen. Men bestemt også ved nybyggeri hvor man ofte er under tidspres netop ved den sidste og afsluttende del af byggeriet hvor alle finesserne skal være på plads.

Med vore lysninger bruges der gennemsnitlig ca. 10 min på montering pr. vindue (naturligvis afhængig af vinduesstørrelserne). På vedhæftede flyer vises hvilke typer Lysninger vi kan være behjælpelige med. Det er især vigtigt at bemærke den fleksibilitet der er ved overfals i toppen af sidestykkerne (op til 3 mm kan den udvides uden at det kan ses). Derforuden har vi lavet en ekstra dyb fer i bagkanten så man nemt kan tilpasse i dybden ved montering såfremt dette skulle blive nødvendigt! Lysningerne vil være tilpasset i ønsket bredde samt højde. Gerigterne er skåret i gearing i hjørnerne, så de er klar til at blive monteret med minimum brug af værktøj. Og sidst men ikke mindst leveres lysningerne i hvid RAL 9010 ved modtagelse.

Se i øvrigt også vores hjemmeside www.bindustri.com med bl.a. monteringsvideo & referencer fra spændende byggesager.

NIC Denmark A/S
Elmevej 16
Glyngøre
7870 Roslev
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35829563

Kontaktperson

Helle Frostholm Skærbech
Adm. Direktør
+45 51550001 hfs@nicdenmark.dk

Send til en kollega

0.047