23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Flere klager over dårligt håndværk

Klager over dårligt udført håndværk er stigende. Ved at vælge et firma, som er medlem af en garantiordning og har et ordentligt kendskab til byggematerialerne, sikrer du din investering og opnår et flot resultat.

Tal fra Byggeriets Ankenævn viser, at antallet af klagesager steg med cirka 10 procent fra 2012 til 2013. For at undgå at havne i en situation med dårligt udført håndværk, handler det om at få sikkerhed for investeringen. Det får du ved at vælge en Autoriseret ROCKWOOL Partner, som sikrer høj kvalitet til mange forskellige byggeprojekter.

- Jeg kan levere et kvalitetsprodukt og lave et ordentligt stykke arbejde. Det er det, der gør hele forskellen, siger Dan Denberg, partner hos byggefirmaet DP Gruppen i Vordingborg, der er Autoriseret ROCKWOOL Partner.

Da han sidste år skulle lave en udbygning for en familie i Næstved, betød det meget, at han kunne tilbyde et kvalitetsprodukt samtidig med den rigtige udførelse. For familien gav det både sikkerhed for investeringen og tilfredshed med det endelige resultat.

- Jeg føler, at der er tale om kvalitet, idet at DP Gruppen kom med noget nytænkning til byggeriet og til brugen af produkter fra ROCKWOOL, siger husejer Peter Bodum Birk og fortsætter:

- Det viser jo, at dem der er ROCKWOOL partnere, kender produkterne og ved, hvordan de skal bruges. Det er jeg rigtig godt tilfreds med.

Kvalitet i top
Vælger du en Autoriseret ROCKWOOL Partner, får du en kvalitetsløsning, hvor certificerede isoleringsprodukter kombineres med en faglig udførelse, der er i top. Partnerne opfylder en række kvalitetskrav som for eksempel uddannelse, rådgivning og efterkontrol.

Sidste år blev der behandlet 663 sager i Byggeriets Ankenævn. Det er 58 sager mere end i 2012. Udfører en ROCKWOOL Partner dit isoleringsarbejde, får du dokumentation for isoleringsopgaven, ligesom partnerne er underlagt stikprøvekontrol fra ROCKWOOL.

For at få den bedste energioptimering og for at nedsætte antallet af klagesager i Byggeriets Ankenævn, kører ROCKWOOL lige nu anden del af en stor Kamagne, der henvender sig til husejerne. Vælger de en Autoriseret ROCKWOOL Partner, vælger de også en tryg og sikker investering.

Du finder en autoriseret ROCKWOOL Partner på: http://www.rockwool.dk/r%C3%A5dgivning/f...
DP Gruppen Vordingborg:
http://dpgruppen.dk/

ROCKWOOL Danmark A/S
Hovedgaden 501
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42391719

Send til en kollega

0.064