23948sdkhjf
Del siden
Annonce

LINDLARSEN på Fensterbau Frontale 2014

Fensterbau messen, der finder sted i Nürnberg fra den 26.-29. marts 2014, er blevet et MUST for danske vindues- og facadeproducenter. Det mest intensive og inspirerende forum man finder indenfor dette område.

På messen kan du bl.a. også opleve de seneste maskinløsninger til effektiv produktion af vinduer, døre og facadeelementer i træ, aluminium og plast. Alle de førende producenter er tilstede, indenfor samtlige produkt-kategorier. Et stærkt inspirationsforum.

SCM Group er én af messens største udstillere – og præsenterer på sin 1300 m2 stand et rigt udbud af maskinløsninger til effektiv produktion af vinduer. I fokus er nyheden SCM Accord WD der er en CNC produktionscelle med automatisk emnehåndtering. Et meget lavt bemandingsbehov giver færdige emner, styk for styk, på meget rentabel vis.

LINDLARSEN afholder, i samarbejde med sine leverandører, under messen en række events, der giver ekstra inspiration, oplevelse og netværk. Dette interessante program vil blive tilgængeligt nogle uger før messen, ligesom det vil blive muligt at downloade messeguiden fra vores website - www.lindlarsen.com.

Ring til os - og få mere at vide om programmet og nyhederne på Fensterbau 2014 i Nürnberg.

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734

Kontaktperson

FE
Frands Ellersgaard
Direktør
fe@lindlarsen.com

Send til en kollega

0.047