23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spar på kræfterne!

Tilgængelighed og gode fysiske adgangsforhold. Det er fremtidens fokusområde inden for nybyg, men også kendetegn for flere af de nyheder Hörmann Danmark viser på Byggeri 2014 i Fredericia, stand nr. A 2628.

Ingen snubler over dørtrinnet på Hörmann Danmarks stand ved Skandinaviens største
byggevaremesse. Med nye produkter og intelligente løsninger skal brugerne opleve, at byggekomponenter fremover kan gøre adgangsveje mere tilgængelige. På messen præsenterer Hörmann Danmark særlige produkter og ny teknik – begge dele med høj brugervenlighed,

f.eks.:

Ny facadedør fra Hörmann, der åbner ved blot ét klik på en fjernbetjening. Den prisbelønnede fjernbetjening HSE 2 Bisecur baseret på trådløs teknik udviklet af eksperter på Bochum Universitet i Tyskland. Bisecur gør det muligt på afstand at tjekke, om du huskede at lukke porten. Eller tjek det lave dørtrin i portens gangdør, der sørger for at medarbejderne slipper for de tunge løft, når værktøj og sækkevogne skal ind og ud af porten.

”Hvad enten det er døre eller porte. Om det boligforeningen, værkstedet eller jeres private bolig. Det er nu muligt gennem gode produkter at tilbyde komfortable løsninger for de mennesker, der hver dag færdes i og omkring bygningen”, fortæller Jan Rahbek, administrerende direktør i Hörmann Danmark AS.

Hurtigt ind og ud

Ledhejseporte til industrien med indbygget gangdør er både en praktisk og fornuftig løsning.
Det er nemlig ikke altid, at man har brug for at åbne porten for at komme ud.

For at gøre trafikken ind og ud af gangdøren lettere, har Hörmann stort set fjernet dørtrinnet i gangdøren til fordel for en blot 10 mm høj metalskinne. Dørtrinnet er markedets laveste standardtrin på blot 10 mm i midten og 5 mm i begge sider. Gangdøre med lavt dørtrin fås til både industriporte og garager. Brugerne kan hurtigt og effektivt køre værktøj,
sækkevogne eller cykler ind og ud af porten.

Og ja! En lille detalje som et blot 10 mm højt dørtrin kan gøre en forskel.
For traditionelle høje dørtrin – ofte på op til 200 mm – øger risikoen for at snuble og medarbejderne foretager rigtig mange tunge løft, når dørtrinnet er for højt.

Besøg Hörmanns stand nr. A 2628.

Hörmann Danmark A/S
Normansvej 6
8920 Randers NV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78942215

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047