23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Cembrit introducerer nyt skifersystem til facaden

Cembrit Facadeskifer er et nyt system til montering af skifer på facaden: En skiferplade og et montagesystem, der sikrer minimalt overlæg og meget lavt forbrug pr. kvadratmeter. Resultatet er en elegant og materialebesparende skiferløsning.

Byggeriet efterspørger i stigende grad nye, stilrene facadeløsninger, og derfor introducerer Cembrit nu et nyt system til montage af skifer på facaden. Det nye system hedder Cembrit Facadeskifer og består af Westerland-skifer og monteringskroge, der hænger på en underkonstruktion af vandret forskalling eller lægter.

Cembrit Facadeskifer er en yderst prisbillig og konkurrencedygtig facadeløsning: Systemet sikrer et minimalt overlæg på kun 3 ½ cm og reducerer derved forbruget af antal skifer til kun 6,2 stk. pr. m2.

Skiferne monteres på klink, og selve monteringen foregår nemt og hurtigt, fordi krogene erstatter stormklammer og skifersøm, og minimerer brugen af værktøj.

Cembrit Facadeskifer giver et anderledes udtryk end de skifer, som man kender fra tagløsninger, fordi skiferne monteres på den lange led. Samtidig giver den rustikke overflade facaden et elegant og naturligt udtryk, som står i kontrast til andre byggematerialer.

Du kan opleve Cembrit Facadeskifer på Byggeri ’14.

Swisspearl Danmark A/S
Gasværksvej 24, 1. sal
9000 Aalborg
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK58711713

Send til en kollega

0.047