23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CBI Danmark A/S udstiller på Skandinaviens vigtigste byggevaremesse.

For første gang udstiller CBI Danmark A/S på Byggeri ´14 i Fredericia den 25. – 28. februar 2014, med Isocell papirisolering, isoleringsmaskiner og andet godt til byggebranchen.

Det er første gang, at de besøgende på messen kan opleve udstilling af Isocell papirisolering. Den stigende interesse for produktet er nu også nået ud til de danske trælaster, og det er vi naturligvis både stolte af og glade for,” fortæller Per Kragelund Thomsen, direktør for CBI Danmark A/S.

Vi glæder os til at være en del af en messe, hvor rammerne er sat for ide´udveksling og inspiration til gavn for byggebranchen,” fortsætter Per K. Thomsen. Virksomhedens primære produkt er Isocell papirisolering, som produceres på egen fabrik i Sverige i samarbejde med østrigske Isocell. Og netop dette produkt opfylder de krav, som byggebranchen stiller i dag: Kvalitet, konkurrencedygtighed og ikke mindst teknisk dokumentation. ”Isocell papirisolering er et kvalitetsprodukt, som er CE mærket og certificeret efter europæisk standard,” fortæller Per K. Thomsen.

Vind en tur til Sverige
Vi er ikke i tvivl om, at det faglige niveau og seriøsiteten hos de besøgende er i top,” siger Per K. Thomsen, som ser frem til dialog med de mange, der kigger forbi standen.
Her kan de også opleve Isoblow isoleringsmaskiner til indblæsning af isoleringsgranulat, Isowind ventilationsplader samt Isopearl, som anvendes til hulmursisolering. Der vil også være en konkurrence, hvor CBI Danmark A/S udlodder studietur til deres nyopførte produktionsfacilitet i Sverige. En sådan tur vil byde på både socialt samvær, fagligt indhold og en høj grad af gennemskuelighed og synlighed, da der ved selvsyn opleves, hvorledes papirisoleringen produceres.

Nviro A/S
Bredgade 52
7480 Vildbjerg
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30712846

Kontaktperson

CA
Christina Andreasen
+45 97126500 ca@nviro.dk

Send til en kollega

0.032