23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FAKRO lancerer PRØV OS! kampagne

FAKRO inviterer alle håndværkere til at kigge forbi Stand A-0308 på Byggeri '14 for et særdeles godt intro-tilbud.

Sundt alternativ

FAKRO Danmark har siden etableringen af det danske datter selskab i 2013 arbejdet på at brede budskabet om et godt alternativ indenfor ovenlysmarkedet.

Dette er ved at lykkedes til fulde blandt indkøbere, forhandlere, byggefirmaer og andre professionelle i branchen, som længe har ventet på et stærkt alternativ indenfor ovenlys i form af vinduer, tunneler og kupler.

"Men vi vil gerne et led længere ud, der hvor slutbrugerne bestemmer. Vi ved af erfaring, at kunderne ofte lytter til håndværkerne. Det er vores opgave at gøre det klart, at vores produkter er af høj kvalitet med op til 20 år garanti samtidig med - og det er ekstremt vigtigt - at de ikke tager længere tid at installere," fortæller adm. direktør i FAKRO Danmark, Jon Tougaard.

PRØV OS!

FAKRO vil på Byggeri '14 lancere en kampagne målrettet de håndværkere, der endnu ikke har prøvet at installere FAKRO produkter. Eller som slet og ret mener, at det er for besværligt at prøve noget nyt.

"Vi skal have brudt tanken om, at der kun er ét mærke på markedet - for håndværkeren som for kunden. Kun gennem den gode oplevelse kan vi være med til at udbrede vores produkter til danske hjem og dermed interesse i at prøve noget andet end det man kender, siger salgschef Christian Nygaard.

Han står klar på Byggeri '14 for at overbevise håndværkerne om, at de med FAKRO både får kvalitetsprodukter og en let og ukompliceret installation.

Christian Nygaard fortsætter: "FAKRO er ikke kun et tilsvarende ovenlysprodukt, men vi slår os tilmed på at have nogle unikke løsninger, som gør dagligdagen for brugerne endnu lettere. På messen inviterer vi interesserede ind på standen for ved selvsyn at mærke kvalitet, se muligheder og få et skarpt tilbud på næste bestilling af vinduer."

"PRØV OS! kampagnen vil løbe i hele 2014 og skal taget helt bogstavligt. Den skal være med til at få håndværkerne til at prøve os af samtidig med at vi giver dem et ekstra-ordinært tilbud på en samlet løsning. Godt for håndværkeren og godt for kunden," understreger Jon Tougaard.



FAKRO Danmark A/S
Bredgade 45
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35031294

Kontaktperson

MN
Morten Nielsen
Adm. direktør
+45 70252531 morten.nielsen@fakro.dk

Send til en kollega

0.049