23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Simpson Strong-Tie A/S tildeles pris for social ansvarlighed

Fredag den 7. februar overrakte Beskæftigelsesrådet i Odder Simpson Strong-Tie prisen som "årets rummelige arbejdsplads 2013" - en pris som vækker glæde og stolthed i virksomheden.

Prisen som årets rummelige arbejdsplads i Odder kommune uddeles hvert år til en lokal virksomhed, som gør en indsats for at rumme medarbejdere med særlige behov. Det gør Simpson Strong-Tie A/S, som er den danske del af verdens førende producent af bygningsbeslag til bærende trækonstruktioner, Simpson Strong-Tie Co. Inc.

Viceborgmester i Odder kommune, Niels Rosenberg overrakte prisen foran Simpson Strong-Ties medarbejdere og medlemmerne af beskæftigelsesrådet ved en event hos Simpson Strong-Tie fredag den 7. februar. Niels Rosenberg citerede fra indstillingen fra Jobcentret:

"Der har gennem mange år været et godt og konstruktivt samarbejde mellem Simpson Strong-Tie og Jobcenter Odder. Simpson Strong-Tie har derigennem bidraget med stort socialt ansvar i forhold til Odder kommunes borgere. Jobkonsulenterne har sjældent fået et nej, hvis de har henvendt sig med en borger, der har haft behov for at blive hjulpet videre. Simpson Strong-Tie har ikke bare lagt arbejdsplads til praktikker, men fulgt det sociale ansvar til dørs ved i flere tilfælde efterfølgende at ansætte borgeren. Også egne medarbejdere med arbejdsmæssige problemstillinger har de evnet at fastholde, bl.a. i fleksjob".

Administrerende direktør hos Simpson Strong-Tie A/S, Morten Gregersen, sagde i sin takketale til beskæftigelsesrådet: "Det er et skulderklap til alle vores medarbejdere, og vi er glade for at kunne hjælpe borgere, der har været udenfor arbejdsmarkedet for eksempel med praktikophold og for at kunne tilbyde fleksjobs til medarbejdere. Det er naturligt for os, og det følger vores koncernpolitik. Og vi har et godt samarbejde med jobcentret".

Med prisen følger 15.000 kr., men først og fremmest æren.

Simpson Strong-Tie A/S
Hedegårdsvej 11, Boulstrup
8300 Odder
Odder Kommune
Danmark
CVR nummer: DK65653818

Send til en kollega

0.063