23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Klassisk klasseovn - nu med automatisk luftregulering...

Klassisk klasseovn - nu med automatisk luftregulering... - og nye snilde detaljer

En af de mest markante og populære brændeovne fra RAIS, den store runde Pilar, træder nu frem i rampelyset som Ny Pilar: Den supermoderne og samtidig tidløse, cirkelrunde ovn fås nu med automatisk luftregulering. Det giver ekstra comfort, når man ikke skal tænke på at justere forbrændingen. Såkaldte bimetaller, som er varmefølsomme, sørger for perfekt lufttilførsel.

- Vores efterspurgte RAIS Pilar, som er kendt for det cirkelrunde snit og den vældig store buede glaslåge, er genskabt i en ny version med ekstra fordele. RAIS Ny Pilar sørger selv for at regulere lufttilførslen. Dertil kommer et effektivt og driftsikkert selvlukkesystem, som lukker lågen, når man skubber den på plads med let hånd, siger Ann Charlotte Wellejus, marketingsansvarlig hos RAIS.

Blandt nye, elegante detaljer er også håndtaget i indfarvet eg. Og et lille elegant RAIS-logo.

RAIS Ny Pilar er blevet løftet i højden til 180 centimeter men fås også på 153 cm. Dertil kommer, at denne ovn kan forsynes med 85 kg finske natursten, der holder på varmen, som så afgives over længere tid. Og: denne ovn kan vælges i nikkel, sølv, mocca, hvid eller sort overflade. Eller sågar i uniq med den rustrøde patina, som metallet får efter uger udsat for vind og vejr og dernæst en efterpolering.

Også brændkammeret har fået en lidt større rummelighed samtidig med, at ruden er blevet bredere og giver et endnu flottere indsyn til ilden.

For en RAIS-ovn er det en selvfølge, så også denne ovn har flotte miljødata med en virkningsgrad på 83 procent og et partikeludslip langt under Svanemærkets krav, nemlig blot 1,9. Altså en effektiv, miljøvenlig varmekilde.

Ovnen kan tilsluttes udendørs luftforsyning.

RAIS Ny Pilar er netop introduceret på det tyske marked - her har den akkurat modtaget German Design Council´s pris: Interior Innovation Award. Jo, man lægger mærke til Ny Pilar.

RAIS a/s
Industrivej 20, Vangen
9900 Frederikshavn
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25195612

Kontaktperson

ACW
Ann Charlotte Wellejus
Marketingchef
+45 96211106 acw@rais.dk

Send til en kollega

0.062