23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SENNEBOGEN 680 HMC er det vigtigste bindeled

Mellem Frankrig og England i den engelske kanal findes den tredjestørste britiske kanalø Alderney. Havnen i St. Anne har en særlig betydning, da det er den eneste maritime forbindelse til fastlandet.

Siden midten af 2013 har en ny SENNEBOGEN sørget for levering af varer til øen Alderneys befolkning.
Den lokale havn er et væsentligt omdrejningspunkt for Alderney – og med god grund. Alt fra maskiner, byggematerialer, dagligvarer og brændstoffer til hverdagens fornødenheder får beboere og virksomheder udelukkende med skibsfragt. Mere end 95% af den årlige varestrøm passerer gennem Braye Havn.
På grund af den stigende varestrøm samt et øget forbrug af containere forudså man i 2012, at der ville blive behov for en ny havnekran. Ø-administrationen besluttede at anskaffe en ny SENNEBOGEN 680 HMC mobil havnekran. En stor beslutning, eftersom den beløber sig til ca. 40% af østatens årlige budget.
Med egenskaber som maksimal mobilitet og fleksibilitet er SENNEBOGEN 680 HMC specielt designet til havnearbejde og er en perfekt erstatning for den tidligere larvebåndsmaskine.
Med en rækkevidde på 26,0 m og sin mobile undervogn anvendes maskinen til læsning og losning af de indkommende skibe samt til løfteopgaver på hele havneområdet, såsom at sætte mindre både i vandet. Ud over krogen kan maskinen også arbejde med grab og losse eksempelvis landbrugsvarer og byggematerialer. Kranfører Phil Murray er specielt tilfreds med MAXcab-kabinen, der kan hæves op til 9,0 m. Især ved lavvande er der frit udsyn over skibene – et værdifuldt plus med hensyn til sikkerhed og effektivitet.
SENNEBOGEN 680 HMC ankom selvfølgelig til øen med skib og blev straks samlet. Da det samme skib ankom til havnen den følgende dag, var den nye kran allerede i stand til at losse det! Højere effektivitet er svært at forestille sig. Havnekranen har en særlig overfladebehandling, som kan modstå al slags vejr.
Udtalelser:
’’Den nye havnekran fra SENNEBOGEN er et vigtigt køb for indbyggerne på Alderney. Den garanterer levering af alle varer fra fastlandet. Med SENNEBOGEN 680 HMC har vi fundet den perfekte maskine til vores havn, der lever op til alle vores krav.’’ – Roy Burke, regeringsleder, østaten, Alderney.
’’Med SENNEBOGEN 680 HMC kan vi losse varer, der ankommer med skib, fra containere til store partier af varer, køretøjer og maskiner.’’ Kranfører Phil Murray.

UN Mobilkraner A/S
Ternevej 4
8641 Sorring
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24209245

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063