23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BYGGERI’14: Løftestang for branchens image

Danske Byggecentre har siden juni 2013 arbejdet med at relancere branchens image. Arbejdet fortsættes i 2014, hvor BYGGERI’14 skal agere første løftestang, da byggerimessen i den grad er samlingspunkt for hele byggebranchen.

Danske Byggecentres imagekampagne blev skudt i gang med TV-reklame, hjemmeside, case-historier og meget andet kampagnemateriale tilbage i juni 2013. Det blev besluttet på Danske Byggecentres traditionsrige årsmøde på Hotel Nyborg Strand d. 30. januar 2014, at kampagnen fortsætter i 2014.

Allerede mandag d. 10. februar 2014 vil Danske Byggecentre være at finde på TV2’s kanaler med kampagnefilm om BYGGERI’14, som løber af stablen fra d. 25. – 28. februar 2014.

- Der er ingen tvivl om, at BYGGERI-messen er samlingsstedet for alle byggeriets parter. Danske Byggecentre er meget stolte af denne begivenhed, der finder sted hvert andet år i MESSE C i Fredericia, fortæller adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre.

- Med godt og vel 30.000 besøgende er det stedet, hvor leverandører i allerhøjeste grad for eksponeret deres byggematerialer overfor de rådgivende og udførende. Og når vi i Danske Byggecentre nu arbejder med vores image, skal vi udnytte denne begivenhed som løftestang, fortsætter adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre.

Ud over kampagnefilmen i februar arbejdes der pt. på mange andre fronter for at få eksponeret Danske Byggecentre og ikke mindst BYGGERI’14.

- Vi har taget skridtet og er gået på facebook med BYGGERI’14. Branchen er nødt til at være der, hvor de unge er, og hvor der er mulighed for eksponering overfor en stor del af branchens aktører, udtaler adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre.

- Jeg ser meget frem til BYGGERI’14 og det fremtidige arbejde omkring vores image. Byggebranchen generelt har brug for at få fortalt sin historie, så de unge igen kan se de attraktive karrieremuligheder og spændende opgaver, vi til dagligt arbejder med, afslutter adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre.

Se allerede nu kampagnefilmen der kører frem mod BYGGERI’14 her.

Yderligere information:
Adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre, tlf. 45 80 78 77, pt@danskebyggecentre.dk

Danske Byggecentre
Egebækvej 98
2850 Nærum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84870714

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047