23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SENNEBOGEN 608 Multikran på restaureringsarbejde

STRABAG har succes med den nye SENNEBOGEN 608 Multikran til forskellige løfte- og byggeopgaver i forbindelse med det langvarige restaureringsarbejde af Stone Bridge.

Restaureringen af Stone Bridge har været undervejs i 3 år og forventes ikke at være færdig før end udgangen af år 2017.
Rampen, der forbinder Stone Bridge til Oberen Wöhrd-distriktet vil blive renoveret i anden fase af restaureringen. På broens stenfundament er opbygget et stillads af stål. Herpå monteres forskalling, hvori der hældes beton. Til dette arbejde er den fleksible SENNEBOGEN mobile teleskopkran særdeles velegnet. Teleskopkranen er udstyret med en 91 kW dieselmotor og en bekvem krabbestyring. Med en højde på 3,15 m og 2,55 m i bredden er maskinen let at flytte og kan også anvendes under de smalle buer på broen.
MULTIkabinen giver god komfort og med sin hæve/sænke-funktion også det bedste overblik over arbejdsområdet samt maksimal sikkerhed. Fra 4,1 m højde har kranføreren udsigt til lasten i krogen og kan derved stille de nødvendige materialer præcist på plads.
For nuværende benyttes det 8.0 t spil til at løfte forskallingselementer og cementspande op på broen. Det ekstra tilbehør gør SENNEBOGEN 608 til en ægte multikran. En mandskabskurv med en maksimal nyttelast på 800 kg, og som kan drejes 360º, letter arbejdet for bygningsarbejderne og giver sikkerhed og komfort i op til 20 meters højde. Der er mange muligheder med SENNEBOGEN 608, der kan udstyres med gaffel, skovl og mandskabskurv, og gør kranen til et værdifuldt arbejdsredskab på enhver byggeplads.
Allerede efter et par uger er man imponeret over alsidigheden og den bekvemmelige betjening af den nye maskine. Ud over fleksibiliteten og pålideligheden får maskinen også stor ros for nem vedligeholdelse samt den ergonomiske og komfortable MULTIkabine.

UN Mobilkraner A/S
Ternevej 4
8641 Sorring
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24209245

Kontaktperson

Send til en kollega

0.05