23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stiholt udvider forretningen

Stiholt og Stiholt Hydraulic udvider forretningen og tilbyder nu snebekæmpelse med Bruno Pallesen som spydspids.

Bruno Pallesen er en institution i snebekæmpelse med sine 35 års erfaring i vintergrej og han trækker blandt andet Arctic Machine som samarbejdspartner med sig.

Snebekæmpelse fra Arctic Machine har i kraft af Brunos indsat vundet godt indpas i hele Danmark. De står for en høj kvalitet, der hele tiden udvikles og fornyes. I Finland har de et større behov for snebekæmpelse og er bare gode til at lave mange forskellige løsninger på plove, det nyder vi godt af her i Danmark hvor sæsonen som regel er noget kortere.

Bruno glæder sig til at komme i gang igen på de danske veje og ser frem til at servicer vognmænd og entreprenørvirksomheder i hele Danmark med snerydningsmateriel, fejemaskiner, ukrudtsbekæmpning og andre former for renhold af veje.

En af grundene til at Stiholt og Bruno har valgt at fortsætte af samme vej, er, at Stiholt i forvejen er godt dækket ind med en fuld dækkende service af hele lastbilen. ”Bruno passer rigtig godt ind i billedet. Han står for en grundighed og jysk lune, der gør ham til en oplagt kollega.” udtaler Rune Martinussen, Adm. Direktør i Stiholt Hydraulic.

Stiholt har med sine 65 års erfaring i lastbiler afdelinger i Sæby, Hjørring, Aalborg og Thisted, og står klar med arbejdskraft til at servicere snebekæmpelsesmateriel. Ligeså vel som Stiholt Hydraulic i Hvidovre og Nørre Åby.

Bruno har til base i Aalborg, men kommer rundt i alle egne af Danmark.

Stiholt A/S
Trafikcenter Sæby Syd 6-7
9300 Sæby
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27619312

Kontaktperson

SLF
Søren Lyngsø Færch
Controller
+45 60294442 slf@stiholt.dk

Send til en kollega

0.047