23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Systemair lancerer VAV systemløsninger

VAV - variabel-/behovsstyret ventilation - er både driftsøkonomisk og komfortmæssigt en fornuftig investering. Ofte kan der spares mange penge på el- og eftervarmeforbrug.

Systemair har netop præsenteret deres bud på hvordan effektive VAV-løsninger skal se ud. De er sammensat i såkaldte systemløsninger, altså færdige løsningsforslag, hvor det på en overskuelig måde skitseres, hvordan alle delkomponenter kan sammensættes – noget som kan give en stor tidsbesparelse i forhold til projektering og udførelse.

Fokus på enkelhed
- En af de ting vi har fokuseret på er, at de færdige VAV systemløsninger skal være 100% komplette løsninger, og enkle at gå til for både rådgivende ingeniør og ventilationsentreprenør. Alle delkomponenter i hver systemløsning er derfor testet til at indgå sammen og det minimerer risikoen for dyre tidskrævende fejl under montage og installation. Aggregaterne til systemerne bliver produceret i Hasselager nær Aarhus og mange af de øvrige komponenter produceres på vores egne fabrikker i Europa. Vores grundidé har været at vise hvor enkelt og nemt man kan sammensætte en driftssikker og driftsøkonomisk god VAV-løsning, forklarer Birgit Knudsen, Produkt- og marketingchef hos Systemair.

Unik natkølefunktion
En anden fordel ved Systemairs færdige løsningsforslag er, at der er tænkt hele vejen rundt – også i forhold til natkøling. Systemerne har indbygget funktion for natkøl og via signal kan reguleringsspjældene åbnes til forceret luftmængde og dermed give optimal effekt ved natkøl.

Find mere information på vavvent.dk

Systemair A/S
Ved Milepælen 7
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK82378014

Send til en kollega

0.094