23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FAKRO på Byggeri '14

FAKRO Danmark deltager på Danmarks største byggemesse i Fredericia

Første gang på Byggerimessen

For første gang med et selvstændigt set up i Danmark, vil FAKRO være at finde på byggemessen Byggeri '14 i Fredericia: "Interessen for vore produkter har været overvældende, men vi ønsker med deltagelse på messen at blive endnu synligere på markedet for kvalitative ovenlysløsninger," siger administrerende direktør for FAKRO Danmark, Jon Tougaard.

"En ting er, at folk kender dig og dine produkter fra en brochure. Noget andet er, når de ser hvad vi sammen kan løse af spændende opgaver i store som små projekter." Tougaard og hans team - med base i Herning - er klar over, at det ikke er nok at sige, at vi kan det samme som de andre. "Endnu bedre er det når man på en messe kan lade interesserede kigge produkterne efter i sømmene og vise de fordele ved egne løsninger der er," pointerer han.

Referencer åbner døre

FAKRO Danmark er i gang med at udarbejde en projekt-reference-brochure, der skal være med til at overbevise byggeplanlæggere, arkitekter og håndværkere, at den nye udfordrer på ovenlysmarkedet har vundet ikke så få store og spændende projekter siden opstarten i Danmark sidste år.

"Rom blev som bekendt ikke bygget på en dag og vi er godt klar over, at vi skal ud og overbevise rigtig mange professionelle om, at vi kan matche konkurrencen på alle afgørende parametre. Deltagelsen på messen i Fredericia er blot en af mange måder hvorpå vi ønsker at slå vores navn fast i folks bevidsthed," siger Jon Tougaard.

FAKRO Danmark A/S
Bredgade 45
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35031294

Kontaktperson

MN
Morten Nielsen
Adm. direktør
+45 70252531 morten.nielsen@fakro.dk

Send til en kollega

0.048