23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hold farvestyringen i din hule hånd

Reducer driftsomkostningerne med bærbart spektrofotometer til farvestyring og proceskontrol.

Farve er et område som ofte overses i forbindelse med produktion. Men behørig farvemåling giver betydelige fordele uanset hvad man producerer. Det skyldes at man ved at øge sine produkters farvekonsistens ikke blot opfylder kundens forventninger men også reducerer spild og stilstandstid ved at øge processens effektivitet og rentabilitet.

Et godt farveprogram begynder med at man har de rigtige redskaber til at tage nøjagtige, konsistente målinger….og Strenometer kan levere disse redskaber fra X-Rite Ltd.

X-Rites Ci6x-serie af håndholdte spektrofotometre er en præstationsdrevet løsning til optimal farvestyring på alle produktionstrin. Farvemålerne i serien er både pålidelige og fleksible, og garanterer at producenten kan have fuld tillid til sine farvedata, uanset hvor eller hvornår målingerne er taget.

Med Ci6x-serien kan man udvikle et ensartet farveovervågningsprogram der effektivt kontrollerer proceskvaliteten og reducerer driftsomkostningerne. For slutbrugere er Ci6x-serien et perfekt supplement til kvalitetssikring samt kvalitets- og proceskontrol.

Farvemålerne har en simpel, brugervenlig hovedmenu der, afhængigt af modellen, giver forskellige muligheder for konfiguration, måling, kørsel af prædefinerede jobs og kalibrering af apparatet.
Måleresultaterne ses nærmest øjeblikkeligt, og instrumentet kan enten vise detaljerede data, en grafisk sammenligning mellem standard og prøve eller en simpel godkendt/afvist-indikation der kan bruges i produktionsøjemed.

Nogle af de mange funktioner og egenskaber der kendetegner farvemålerne i Ci6x-serien, er:

• Omstillelige måleåbninger der giver stor fleksibilitet.
• Visuel feedback i realtid via status-LED’er.
• Integreret NetProfiler-modul der giver mulighed for egenkontrol og synkronisering med andre enheder for optimeret interinstrumental overensstemmelse.
• Stor farveskærm med høj opløsning.
• Bluetooth til trådløs kommunikation.
• USB-kommunikation.
• Stor datahukommelse.
• Ergonomisk design.
• Justerbar UV-belysning der muliggør nøjagtig farvemåling på optisk blegede materialer som fx plastik, tekstiler og papir.
• Indbygget transformationsmodul for optimal overensstemmelse med legacy-instrumenter.
• Målesko hvis håndstykke kan vippes tilbage for måling på avancerede emner.

Ci6x-seriens store fleksibilitet gør det muligt for virksomheder af alle størrelser at opbygge et stabilt målesystem med gentagelig ydeevne der giver øget produktudbytte. Ci6x-serien er således en optimal løsning til de fleste industrier og anvendelsesområder hvor farve spiller en rolle.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717

Kontaktperson

KG
Kim Graessler
kg@strenometer.dk

Send til en kollega

0.047