23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stort maskintyveri hos Nicolaisen & Larsen A/S

Det er 3 tyveri inden for det sidste halve år. Natten til tirsdag i denne uge havde importøren så atter indbrud, og denne gang forsvandt seks teleskoplæssere fra deres adresse i Ulfborg. Deres samlede værdi er opgjort til cirka to millioner kroner.

Professionelle tyve fanget i Tyskland med seks teleskoplæssere fra den danske JCB importør.
Det er kun cirka fem måneder siden, at den danske JCB importør Nicolaisen & Larsen A/S havde ubudne gæster, som en sen aften havde succes med deres foretagende og stak af med fem knækstyrede minilæssere. Få måneder senere forsøgte en tyv at stikke af med en rendegraver, hvilket dog blev forhindret.
Tyveriet skete kort efter midnat, og politiets efterforskning rettede hurtigt blikket mod den dansk-tyske grænse. Med hjælp fra tysk politi lykkedes det allerede tirsdag eftermiddag at tilbageholde to maskintransportere mellem Hamburg og Hannover. I den forbindelse blev to gerningsmænd anholdt.
Tilbage i Ulfborg er Mads Pedersen, administrerende direktør i Nicolaisen & Larsen A/S, irriteret om indbruddet, men han glæder sig over, at det hurtigt lykkedes politiet at fange tyvene.
- Ifølge mine oplysninger er de anholdte begge rumænere, så måske skulle maskinerne til Rumænien. Min egen teori er dog, at de ikke var alene om tyveriet. Det har krævet et stort forarbejde at komme ind, og det har de to chauffører ikke gjort alene, mener direktøren.
Alle maskinerne var udstyret med sporingschip, men dem havde tyvene fået sat ud af spillet.
- Vi kan se, at chippene ikke har været aktive i Danmark, så de har fået forstyrret signalet fra dem på en eller anden måde. I Tyskland har der været pletvis signal, og efter Hamborg var der fuldt signal. Jeg tror, at de har ødelagt signalet for deres egne mobiltelefoner, og derfor slukket for deres udstyr for at kunne ringe. Efter Hamborg har de følt sig sikre, og så kunne vi fra Ulfborg lede tysk politi direkte til dem, siger Mads Pedersen.
Tysk politi stormede de to lastbiler, mens de holdt parkeret på en rasteplads i Tyskland, og anholdte de to chauffører.

Reesink Construction
Holmegade 58
6990 Ulfborg
Holstebro Kommune
Danmark
CVR nummer: DK45150615

Send til en kollega

0.031