23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HSHansen a/s vinder facadeentreprise på Microsofts nye hovedkvarter

Microsofts nye hovedkontor i Lyngby er tegnet af Henning Larsen Architects og bygges af Hoffmann for Danica. Facadeentreprisen udgør 7000m2 og Henning Larsen har valgt UnitAl konceptet fra HSHansen.

”UnitAl er selvstændige rammer som er hurtige at montere. De produceres under kontrollerede forhold hvilket sikrer en høj kvalitet. Det er et super tæt system med meget fine skarpkantede profiler og smalle fuger. Rent tidsmæssigt er det hurtigere at montere end traditionelt opbyggede facader fordi de leveres samlet på pladsen, og derved også er mere omkostningsbevidst. Jeg har arbejdet med HSHansen af flere omgange – de udvikler konstant og er villige til at gå langt med vores idéer i forhold til de muligheder der ligger i systemet” siger Steen Elsted, Constructing Arcitecht fra Henning Larsen.

HSHansen har været med i hele forløbet. De har medvirket fra rådgivning af Henning Larsen Architects da de første streger på facaden blev slået til den senere dialog med Hoffmann.

”Det har været en spændende proces og et rigtigt godt samarbejde med Henning Larsen Architects og Hoffmann. Der har været en rød tråd igennem hele forløbet, samt en gensidig respekt fra alle parter, hvilket tilsikrer at der er lagt et godt udgangspunkt for at få et gennemført facadeprojekt” udtaler Hans Bering, Key Account Manager ved HSHansen.

HSHansen har startet projektering op og produktionen går i gang i februar. Selve montagen af facadeelementer forløber fra juli – til november 2014. Ordren til Microsoft projektet er den 3. store 2-cifrede ordre siden sommerferien, og det medfører at HSHansen nu har 150 mio. i ordrebogen alene på UnitAl til udførsel i 2014.

UnitAl elementerne samles i HSHansen´s egne produktionshaller. De kontrollerede forhold der er i produktionen sikrer en høj produktivitet, høj kvalitet og et godt arbejdsmiljø. Samtidig reduceres risikoen for at der opstår fejl på byggepladsen og der skabes herved en rentabel økonomi. Derfor er elementerne geniale til opførsel af projekter til bygherrer, som både værdsætter kvalitet men samtidig også gerne vil lukke byggeriet hurtigt og opnå en god totaløkonomi.

”Vi er glade for at vi er blevet enige med Hoffmann om facadeentreprisen på Microsofts nye hovedkvarter. Bygningens arkitektur er spændende og jeg er sikker på vi sammen med Hoffmann og Henning Larsen Architects kan løse opgaven til bygherrens tilfredshed” slutter Jesper Madsen – salgs- og marketingschef hos HSHansen.

Med facadeentreprisen til Microsoft viser HSHansen endnu engang at de med deres UnitAl koncept er en innovativ, nyskabende og stærk leverandør af facadeløsninger til store projekter.

HSHansen er en del af HansenGroup som designer, fremstiller og monterer aluminiums facader, curtainwalling, boltede glaskonstruktioner samt kommercielle vindues- og dørsystemer. HansenGroup er grundlagt i 1909 og er repræsenteret i 6 lande. Med en omsætning på Dkk 750 mio. og 650 medarbejdere er HansenGroup i dag Nordeuropas førende uafhængige facadeentreprenør. Læs mere på www.hshansen.dk

Pressekontakt: Salgs – og marketingchef Jesper Madsen tlf. 3070 1034 eller mail jema@hsh.dk

Billedetekst: HSHansen skal levere 7000m2 facader og 500m2 ovnlys til Microsofts nye hovedkvarter.

HSHansen a/s
Randersvej 2B, 2.
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73492114

Send til en kollega

0.031