23948sdkhjf
Del siden
Annonce

2014 ser lysere ud efter finanslovsaftale

Regeringen har indgået finanslovsaftale med Venstre og Konservative. Det er aftalt at fremrykke hovedparten af elementerne i Vækstplan DK, hvilket bl.a. betyder afgiftslettelser til virksomheder og et større beskæftigelsesfradrag allerede i 2014.

Det har ligget i kortene længe, at Regeringen ville indgå en aftale med Enhedslisten om næste års finanslov. Men i går valgte Regeringen at afbryde forhandlingerne og i stedet forhandlede en aftale på plads med Venstre og Konservative.

- Det kommer virkelig bag på mig, at Regeringen har valgt Enhedslisten fra i finansloven. Det er noget af en drejning, finansloven har taget - til gavn for Danmark. Jeg er yderst tilfreds med, at Venstre og Konservative har fået sat deres præg på finansloven. Fremrykningen af Vækstplan DK vil være med til at sparke ekstra gang i økonomien allerede i 2014, udtaler adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre.

Udover skatte- og afgiftslettelser ligger der også i Vækstplan DK tiltag, som skal skaffe virksomhederne lettere adgang til finansiering.

- Lettere adgang til finansiering er et punkt, som vores branche længe har efterspurgt. Vi har siden 2007 set en tilbageholdenhed overfor finansiering til byggeriet, så jeg håber, at tiltaget kan løsne lige op for den kreditklemme, vores branche har været tynget af, fortsætter adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre.

Finansloven for 2014 tilgodeser i højere grad erhvervslivet og lønmodtagere efter Venstre og Konservative stemplede ind.

- Rammebetingelserne for erhvervslivet i 2014 er løftet, hvilket øger vækstpotentialet. Lønmodtagere har fået et større beskæftigelsesfradrag, hvilket øger incitamentet til at arbejde for personer på kanten af arbejdsmarkedet. Vores branche kan kun være tilfreds med den drejning der er sket i finanslovsforhandlingerne, slutter adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre.

Yderligere information:
Adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre, tlf. 45 80 78 77, pt@danskebyggecentre.dk

Danske Byggecentre
Egebækvej 98
2850 Nærum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84870714

Kontaktperson

Send til en kollega

0.049