23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Velkommen til Molands nye interaktive showroom

Aldrig har det været nemmere at vælge trægulv og få alle nødvendige oplysninger digitalt

Du kan med få klik indrette dit rum, blive inspireret i galleriet og finde det gulv, der passer dig. Moland (Moland Byggevarer A/S) har udviklet et nyt interaktivt showroom, som gør det nemt for arkitekten, forhandleren, håndværkeren og slutbrugeren at finde det trægulv, som passer bedst.

Moland har gulve der kan bære små og store begivenheder, til alle aldre og til hver en leg, god stil holder generation efter generation – det er den introduktion, man møder på www.gulv.moland.biz.

Under menupunktet ”specifikationer” findes alle basale oplysninger om det valgte trægulv, ligesom der kan hentes et ”produktdatablad” som PDF med billede af det valgte trægulv/rum samt alle produktdata. Databladet kan printes eller videresendes på mail. Produktdatabladet er forsynet med en QR-kode, der ved scanning åbner det interaktive showroom – og det, helt uden at skulle huske på adresser mv.
På samme side kan der hentes læggevejledninger, plejeanvisninger, gulvvarmeinstruktion m.v.
Der findes også en kort beskrivelse af gulvets opbygning med tilhørende illustration.

Gå på opdagelse i vores nye interaktive showroom, som indeholder hele vores produktsortiment i parket, plank og stavparket - fra limfri til svømmende lægning, lægning på strøer og fuldlimning.
Det nye interaktive showroom er udviklet i et layout, som er responsivt. Det vil sige, at siden automatisk tilpasser sig den skærmstørrelse som brugeren benytter, uanset om det er fra en smartphone, tablet eller stationær computer.

Moland er hele tiden på jagt efter nye muligheder for at fremstille og vise gulve, som brugeren kan få glæde af fra første dag og mange årtier fremover. Derudover er vi kendt for ekstremt korte leveringstider, et højt serviceniveau, troværdighed, dynamik og ikke mindst et højt humør. Vi gør nemlig ikke tingene mere kompliceret end nødvendigt.

Oplev mere på www.gulv.moland.biz

Moland A/S
Strandvejen 16
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12485484

Send til en kollega

0.098